przestań pajacować, idź zarabiać tam gdzie są perspektywy, a na 11 Bit weź sobie S-ki(jest ponad 80% akcji dostępnych w DM do pożyczenia) i zarobisz na spadkach, zabierz ze sobą Nowego, chyba że chcesz dalej klaunować, nie szkoda było weekendu?
Dnia 2025-05-19 o godz. 10:34 ~all napisał(a): > przestań pajacować, idź zarabiać tam gdzie są perspektywy, a na 11 Bit weź sobie S-ki(jest ponad 80% akcji dostępnych w DM do pożyczenia) i zarobisz na spadkach, zabierz ze sobą Nowego, chyba że chcesz dalej klaunować, nie szkoda było weekendu?
LOL sam ze sobą piszesz? Chyba zapomniałeś, że to forum wyświetla adresy IP :) I pode mnie się podszywasz? Miło mi, ale ja bym nigdy nie napisał takiej głupoty, że tu będzie kiedykolwiek 400 zł. Kierunek na razie został obrany na 180, potem 150, a potem zobaczymy. Jeśli dynamika spadków wyhamuje przed 150 rozważę dołączenie do akcjonariatu. Jeśli nie będę szukał niższych poziomów lub w ogóle odpuszczę sobie tę spółkę. Na rynku jest o wiele lepszych, nawet wśród gamedev.