Jak to się stało, że przy kursie 28,82 zł. były trzy fundusze grające na krótko, teraz został jeden (nad progiem) a kurs spadł o -19% czyli ponad 5 zł. ? Drugie pytanie jest konsekwencją pierwszego. To kto tu kogo wyciska ?
Szkoda czasu na nich . shorty żyją w swoim świecie. One już pisały nawet, że wszystko oddali hahahaha. Shorty nawet nie potrafiły przeczytać swoich umów pożyczek. Szorty były pewne że mają pożyczki bezterminowe hahaha
Pewnie że zarabia, jestem od roku i było parę okazji żeby dokupić w okolicach 20.xx. Szorciki nie martwcie się o nasze haki . Dawać niżej skupiamy i na stoo. Mam średnią 23.xx to ile więcej do zera czy do stu.
Modelowo to drobni z ulicy spokojnie dobierają, to co z ostatnich pożyczek jest wpompowane w notowania. Jest promocja to się z niej korzysta i dobiera.
Więcej jest pożyczanych niż oddawanych... Tak ja to widzę. I niech ktoś zdejmie z 5-6 tys akcji i domek z kart sam się uniesie na 26-27 pln, a po kolejnym takim zakupie otwiera się "autostrada" do nerwowych wzrostów.