3 zł bylo adekwatne do ceny na aim, ilość tam vs ilość tu, a w tym momencie akcje powinny być jeszcze droższe, ponieważ ich ilość to ilość tylko już na gpw
Akcje są wycofywane z obrotu giełdowego zarówno na AIM jak i na GPW . Jawny to wałek i robienie akcjonariuszy w bambuko ale takie są fakty bo wg.komunikatu jutro zgłoszenie o wycofanie akcji z GPW. Szkoda słów zwłaszcza że co to miało tu nie być.
mam pytanie jestes normalny, jak nie masz akcji po co sie udzielasz, czy ja napisalem kupujcie po 100tys. i wiecej bo bedzie zarobek, NIE pisalem podbijajcie cene, bo moze byc to sensowne. NIKT poza toba nie jest tak zaangazowany aby sie wyzbywac, ZROZUM ludzie nie chca twoich chorych wpisow, tylko ich denerwujesz, kazdy sam podejmie decyzje, Na100% jestes zwiazany z Zarzadem i dlatego tak nekasz drobnych inwestorow.
ja podobnie jak wiekszosc w Polsce jestesmy w plecy potezne pieniadze na Tym zesranusie. a sa tu na forum takie me ndy co jeszcze dodatkowo nerwy psuja
jak jestes tak elokwentny to wytlumacz nam wszystkim, 13 maja wybrany zarzad a dzisiaj rezygnacja tego zarzadu. Redziniak i pozostali. No slucham orla.
jutro bedzie wniosek oficjalniei wtedy ich stanowisko, a ja licze ze nie dadza im tak latwo wyjsc z gieldy. Ciejawi mnie dlaczego zarzad rezygnuje jak dostaje 3 mln akcji motywacyjnie
no za chwile znowu wybiora jakies ofermy, co beda brac ponad stan i nagrody za powiekszanie strat. JA NIEBAWEM OPUSZCZAM gpw bo to wodopoj tylko dla jednych - kretaczy.
ja też rezygnuje już w inwestowanie w akcje bo to jest rynek przekrętów. Przewieżli mnie na ELEMENTALU, IMPELU i kilku jeszcze a ta jest ostatnia i każdemu będę odradzał zerkanie na GPW bo to złodziejstwo w białych rękawiczkach pod nadzorem Komisji Nadzoru FIKCYJNEGO.