Stary pytam poważnie a ty piszesz mi jakieś pierdoły?
Opinii jest tak wiele że w końcu nie wiadomo kogo słuchać?
Nie chodzi mi o to czy stać bo to wiadomo tylko czy patrząc na wyniki czy będzie i ewentualnie jakiej wielkości można się spodziewać
Nie można tego wykluczyć, spółka jest w fatalnym stanie ale już zaciągała wcześniej kredyt na wypłatę dywidendy więc tu wszystko jest możliwe. W EC nie ma już żadnej racjonalności.
Dnia 2025-05-19 o godz. 12:37 ~wiadomo napisał(a): > Nie można tego wykluczyć, spółka jest w fatalnym stanie ale już zaciągała wcześniej kredyt na wypłatę dywidendy więc tu wszystko jest możliwe. W EC nie ma już żadnej racjonalności.
zbigi13 a chcialbym poznac twoja opinie ktory mamy teraz rok i w jakim miesiacu sie skonczy tylko powaznie bo rozne tu sa opinie i nie wiem czy na narty sie pakowac czy raczej na serfowanie
O co tyle szumu nie czytałem raportu po prostu przeglądałem biznes radar widzę że od lat płaci dywidendę więc po przecenie kupiłem licząc na odbicie
Wiem wiem powinienem przeczytać ale ja nie zawsze mam na to czas za to wy na prywatne wycieczki macie, no nie ważne dzięki za info chociaż wiem że dywidendy nie będzie to tym bardziej trzeba uważać