• fajnie Autor: ~TsuMing [31.164.142.*]
    wg exit poll braun ma 6.2%. jak tak dalej pojdzie to w pl. nikt nie bedzie chcial inwestowac.
    dodajac wyniki dwoch pozostalych orlów wychodzi na to , ze pl to kraj czlowieka pierwotnego..
    a ja chcialem kiedyc wyslac syna na nauki do kraju przodków..bosze nauczylby sie chlopak ..jak obslugiwac gasnice
  • Re: fajnie Autor: ~TsuMing [31.164.142.*]
    chyba trzeba bedzie zainwestowac w Rumunii.

• Re: fajnie Autor: ~TsuMing [31.164.142.*]
    gdy z Pekinu wyskakiwalismy czasami na zakupy do roznych krajów, zauwazylismy , ze bardzo wielu ludzi szczególnie w tych pieknych polskich górach zajada sie takimi ciasteczkami . gorale wolali: brownie, brownie...teraz juz wiem co kupic na prezenty gdy nastepnym razem bedziemy w pl
  • Re: fajnie Autor: ~TseMing [194.230.160.*]
    Mój rodak MeTsen z Pekinu , jak pisza ,stawia warunki.Podobno autysci sa , w niektórych dziedzinach genialni.Chlopak wbrew plotkom nie jest autystą.Cwiczy przed lustrem poprawna wymowe żeby nie wyszło na jaw ,ze jest Chinczykiem.Musi uważac na diete.Zawsze gdy sie za bardzo napcha ryżu pojawia sie na buźce ten ksieżyc z SeCzuAnu.
  • Re: fajnie Autor: ~TseMing [194.230.160.*]
    Ah..to tak denerwuje,
    przed kazdymi wyborami dostaje z Pekinu od( krytycznego chyba?) wielbiciela
    nawislanskiej kultury ( studiowal w pl) tę zwiezłą charakterystyke"Polak to taki Ruski,któremu wydaje sie,ze jest Francuzem"..tak sobie mysle..dobrze jednak byc Chinczykiemf
[x]
DATAWALK 1,41% 100,62 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.