Spółdzielnia czeka teraz aż wjedzie espi o zwołaniu WZA, a powinno tak owe wjechać do końca miesiąca. Zacznie się nagonka że te WZA będzie "przełomowe", że na pewno zapadną na nim decyzje ratujące spółkę. Tak naprawdę będzie chodziło tylko o zatwierdzenie absolutorium dla członków zarządu i RN za rok 2024 Ale spółdzielnia na 100% dorobi wam do tego zbawczą otoczkę: - jak to pojawi się inwestor ratujący spółkę, lub jak to zaraz pojawią się propozycje uchwał o wycofanie wniosku o upadłość, albo uchwały o pozostawieniu spółki na gpw po 21 lipca, jak to wiele się wyjaśni do tego wza, itp naganiania. Nie bez powodu niejaki spółdzielca "Dziadek" prosi tutaj na forum o "ciutkę cierpliwości". On dobrze wie że te espi lada chwila wejdzie, a spółdzielnia rozpaczliwie potrzebuje tego paliwa pod wyforsowanie kolejnych wzrostów. Oczywiście jeszcze przed rozpoczęciem WZA spółdzielnia zniknie stąd z waszymi pieniędzmi, a wy zostaniecie z ich papierem.
Racja. Oni troche tu wtopili i szukają sposobu na wyjście z tej sytuacji. Mysleli ze uda im sie podniesc kurs ale sie nie udalo w tym tygodniu. Im więcej tu naganiają tym lepiej trzymać się z daleka. Akcji nie mam ale obserwuje to widowisko
A na Rafamecie w tym tygodniu ponownie rozdali karty. Tam juz jest mniej naganiania wiec teraz znow zmanipuluja kurs w gore zeby ubrać kolejnych ludzi w drogie akcje.
Dlatego trzeba ten wątek cały czas wyciągać do góry, tak ja pisali że na kupnie stoją setki tysięcy zleceń, a było faktycznie ponad 200 000 ale po 50 Gr, a chcieli kurs wywindować owczym pędem. Ja założyłem wątek wtedy ale zaraz go zasypali różnymi śmieciami z inny h spółek, dlatego ten wątek trzeba cały czas wyciągać do góry choćby pisząc jw.
To kupuj tera jak są nisko jak wyciągną do góry to sprzedasz czym ty się martwisz tu nikt nie namawia na kupowanie ale od groma ludzi namawia na sprzedawanie
Alibaba nie martw się na mnie nie zarobi :) Ty i twoja ekipa to jeszcze piszecie z sensem ale ta ekipa to porażka tylko nie możesz zaprzeczać to co jest możliwe bo w tedy stajesz się niewiarygodny pozdro
Uwaga na nagonkę spółdzielni, lada chwila wjedzie espi o zwołaniu WZA A niejaki Dziadek już się odkrył w jaki sposób będzie wtedy naganiał. Będą pisali że celem tego WZA jest przegłosowanie emisji akcji w taki sam sposób jak to miało miejsce na Rafamecie. Nic takiego nie będzie mieć miejsca, WZA będzie miało na celu tylko zatwierdzenie absolutorium dla członków zarządu i RN za rok 2024. Trzymać pion i nie dać się zwieść!