Info było już od jakiegoś czasu a mimo to leszcze kupowały akcje ! teraz to już po ptakach i pkc będzie ostre i zwałka o minimum 50 % w poniedziałek, możliwe że bedą chcieli zrobić wałek i spuścić kurs poniżej 17 groszy tak zeby skupić akcje i je oddać po 17 groszy. Podażą są praktycznie wszystkie papiery w obrocie a popyt powinien być powyżej 17 groszy praktycznie ZEROWY - ja bym wystawiał zlecenia kupna od 16 groszy w dół - moze coś uda się złapać i zarobić. Natomiast dziwi minie ŻE zamiast sprzedawać akcje jak było info i kurs spadł z 3 zł to Ktoś tu miał jakąś nadziejęże ta spółka przetrwa ! serinus energy miał jeden dobry moment za kov jak tłoczyli z dużej ilości odwiertów na Ukrainie a jak putin zaatakował Ukrainę to jużnic dobrego na spółce nie było ( pomijam podbitkę do 2 zł )
Przez takich jak ty inni tracą pieniądze ! gdyby nie tacy jak to to inni wywalili by papier dużo drożej i zainwestowali kasę w inne spółki ( moze by na nich zarobili a może nie - ale by nie stracili praktycznie zadnej kasy ) jesteśnaganiaczem opłacanym najprawdopodovniej przez tych co szukają leszczy na papier wart 17 groszy.
Ludzie kupili :) sporo zleceń kupna wisiało od dawna i zostały zaspokojone. Kupowała spekuła która ma dużo kasy i wtopienie kilku baniek nie stanowi dla niej problemu. Zobacz jak się gra na Rafako :) acz tam sytuacja jest znacznie lepsza bo jest szansa na uratowanie firmy przez udziałowców którzy chcą zmienić jej branżę na zbrojeniową. Na serinusie było sporo inwestorów którzy nie mają doświadczenia i nie potrafili sprzedać akcji ze stratą ! i tacy goście jak ty pisali im żeby nie sprzedawać bo jest tanio i chcą ich wyrolować ! masz ich stratę na swoich rękach ! to ty ich zachęcałeś żeby nie oddawali papieru bo cwaniacy go skupują! Cwaniacy to go od bardzo dawna wywalali bo wiedzieli że ta spółka to typowy bankrut jak petrolinvest. Ostatnio zrobili sztuczny tłok na papierze żeby zachęcić innych do kupna a ty im w tym pomagałeś ! w usa by ci wytoczyli pozwy sądawe i byś poszedł z torbami za wpisy wprowadzające w błąd a w polsce zostałes pośmiewiskiem które nie ma żadnego pojecia o rynku ! ot i taka prawda o tobie - chciałes zaistnieć i zaistniałeś :) w negatywnym znaczeniu tego pojecia :)
Zebys nie wiem co napisal, i jak sie wybielal ja i tak nie ufam tobie, pokaz wpis sprzed skupu Xtellus gdzie zaxhecaszdo sprzedania. NO POKAZ MADRALO.JAK NIE MASZ TO SPADAJ.
nikt z nas, małych akcjonariuszy żadnymi wpisami nie zmienił kursu a zrobił to duży który podbił na 2 zł i sztucznie przesypywał. Nie zdziwie się jak to QUERCUS małym kosztem zrobił pump&dump bo widziałem zachowanie kursu i widełki na wzroście które nie chciały się otworzyć pod czujnym okiem KNF :)