Właśnie przejrzałem świeże dane wynagrodzeń zarządu spółki Creotech (branża kosmiczna) Kapitalizacja ~ 800 mln. PLN tutaj również 3 osoby dostały środki za rok 2024: prezes 532 tys. PLN i dwóch innych członków odpowiednio 408 tys. i 387 tys. PLN w 4 mass'ie sama pani prezes i pan Sławomir Lutek zgarnęli po 3,670 MILIONA PLN
No tak, tylko creo potrzebuje finansowania i dopiero kończy swój produkt + podpisał kontrakty na 800 mln. w tym z Wojskiem Polskim, wiem że totalnie inne branże, mi tylko o te wynagrodzenia chodzi
ilu z was bankierowychpieniaczy było na jakimkolwiek WZA spółki 4Mass i wyraziło swój sprzeciw bo np. absolutorium dla Zarządu czy RN albo sprzeciw do zatwierdzenia sprawozdania finansowego?
pytanie retoryczne bo pewnie żadnej z was co dziś najbardziej pluje
PS. oczywiście nie mam akcji 4Mass, dala mi zarobić dużo od czerwca do lipca 2020 i tak sobie obserwuje, tylko raz wsiadłem tu jeszcze z zyskiem od ok 5 do 8 zł a ostatnio za drobne w okolicach 6 zł i oddałem ze stratą jak zaczęło spadać po raporcie ale to zupełnie nie istotne w tym wszystkim