• Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: pawsta [5.184.232.*]
    Prócz akcjoinm?<- je
    Audyt faktycznie może coś wykazać a kurs ma szansę poszybować...? Merytoryczne odpowiedź proszę na szansę wzrostu.. Pozdrawiam i udanego weekendu :)))
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: akcjoinm [37.30.32.*]
    Im mniej wierzy tym lepiej, im więcej będzie negatywnych wpisów tym lepiej, im więcej będzie takich piszących, że ABSOLUTNIE nie chcą akcji tym lepiej

…tym lepiej dla przyszłej korby w górę jaka tu będzie
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~RRRrrr [77.222.245.*]
    Kurs nie rośnie poprzez ilość negatywnych komentarzy na forum tylko poprzez wysokość zarabianych pieniędzy.
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: wiktoriaoskar [46.134.118.*]
    Dokładnie. Kurs poszybuje jak spółka wdroży zaplanowane lub przyszłe projekty.
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: wiktoriaoskar [46.134.118.*]
    Ja wierzę. Wierzę też w to co pisze akcjo. Obserwuje to forum już od kilku lat i wiele złych słów na temat spółki przez forumowych pieniaczy czytałem. A to że spółka bankrut i nie ma perspektyw. Najciekawsze były wypowiedzi że nawet na piasek na budowę nie mają. A obecnie stoi piękny okazały budynek. Oczywiście nie namawiam na zakup akcji bo czy pójdzie spółka do góry za trzy dni , trzy tygodnie, trzy miesiące a może i za trzy lata. Tego nie wie nikt. Ale aktualna cena akcji jest niedoszacowana. Ja zaryzykowałem i akcje kupiłem i wiem że prędzej lub później akcje pójdą do góry i to wysoko. Pozdrawiam wytrwałości życzę. Was nagony spadkowe też pozdrawiam. Bo Was rozumiem sprzedaliście że stratą i akcje w tych cenach chcielibyście odkupić. Cóż....
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    Najbardziej zamartwiają się ci co niby nigdy by akcji INM nie kupili, tak tylko tutaj siedzą każdego dnia i wypisują swoje farmazony a jak tylko kurs idzie w górę to chowają się do swoich nor i jest cisza xD Jak straszą to wiadomo że zbierają... Ja swój pakiet mam (jak coś u mnie lekko na zielono w portfelu) prędzej czy później dostacje i cbir zostaną zaksięgowane i rozliczone wtedy zacznie się prawdziwy kwik ale już bliżej 1.20zł bo tyle mniej więcej wychodzi z liczb

można kwiczeć z peronu dalej
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~Obserwator [5.184.215.*]
    Znowu paranoika rozmawiasz sam z sobą? Wiadomo, że wierzysz w wydmuszkę Invention oraz w Kaczyńskiego i PIS. To jest nieuleczalne.
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: akcjoinm [37.30.43.*]
    Obserwator ośmieszasz się pisząc, że każdy kto w miarę pozytywnie pisze o spółce to jestem JA!
    Oddałeś akcje Inventiona ze stratą a kurs jest dużo wyżej to płacz z godnością !!

w nerwach z braku argumentów zostały ci tylko kłamstwa, oszczerstwa, manipulacje a teraz do repertuaru doszły jeszcze jakieś polityczne tekściki:))

Oj nie masz ty szczęścia chłopczyku bo nawet w sobotę interesujesz się czymś czego akcji przecież ABSOLUTNIE nie chcesz mieć
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~Antytechnik [91.150.205.*]
    Witam na pokładzie. Wydaje się, że trzeba posiadać skromny pakiecik. Tak ok. 100k
    Pozdrawiam akcjonariusz, spadzie oczywiście też :)
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~Grzegorz [83.5.95.*]
    Osobiście uważam i wielu co posiada ru akcje że firma przez lata nie jest w stanie zarobić parę gr nikt nie chciał praw poboru po 10 gr to niby dlaczego mam kupować akcje po 17 czy 30 gr
    Budynek w kredycie a długi trzeba spalać nie są w stanie wynająć powierzchni na parterze a o działalności przynoszącej zyski nie wspomnę
    Długi strata zobowiązania a i odkąd prokurator w firmie to I bajek o wig o Chinach nie ma to nawet spekulacyjne nie ma pod co wystrzelić
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: zenekzakcentu [88.156.214.*]
    Właśnie dlatego tutaj siedzisz i wyjesz Grzegorz całkiem bezinteresownie i charytatywnie martwisz się o cudze akcje i pieniądze

Wszystko gdzie pojawił się obserwator runęło z hukiem na samo dno ten naganiacz i troll od lat wpycha ludzi pod lód na długie lata a tutaj przychodzi i wyje chociaż nie ma ani jednej akcji INM
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~Qb [188.146.164.*]
    Jeżeli się wezmą za pracę i zaczną wykazywać zyski i przydatność naukową to faktycznie kurs może ładnie polecieć do góry, a spółka przejść na główny parkiet. Ale póki co nic z powyższych się nie dzieje i nie zapowiada się na to że ma się dziać.
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: ~Obserwator [46.134.76.*]
    Ponieważ trwa cisza wyborcza i dopiero po 21-szej zostaną ogłoszone pierwsze sondażowe wyniki to wszedłem na forum bankiera i przeczytałem, że akcjoinm vel Zenek z Choroszczy ma do mnie pretensje, że go wepchnąłem pod lód na wydmuszce Invention na długie lata. Jakbyś mnie wielonickowcu posłuchał w grudniu i kupił Hipowers to miałbyś już 100% zysku a nie 70-80% strat na Kierulowym bankrucie.
  • Re: Czy ktoś wierzy że to pójdzie? Autor: pawsta [5.184.203.*]
    Zaczynam wierzyć że morze być dobrze na przyszłość.. Chyba wrzucę w tym tygodniu jakiś pakiecik za parę tysi niech leżą moze być owoc.. Widzę że ktoś tu bardzo wisi na haku może się dołożę do pomocy wkładem
[x]
INVENTION -0,32% 0,15 2025-09-19 16:41:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.