Raport marny jak zwykle! Jedno pytanie które się nasuwa to kiedy będzie 2 z przodu? W poniedziałek pewno znów jakieś -2% i tak powolutku bez zmiany ciągle w dół!!
Raport zły nie jest , spółka handlowana znacznie poniżej wartości godziwej co do podejścia AT to może malować się spodek , Problem jest że wzrosła ilość akcji pożyczonych do gry na spadki przekroczyła 30tk więc dopóki większy gracz się nie pojawi cały czas rozgrywany jest scenariusz spadkowy. Zachowanie kursu wynika obecnie z gry na "spadek" nie ma przesłanek fundamentalnych. proszę zwrócić uwagę na ten kontrkat gdzie PEN będzie generalnym wykonawcą https://biznes.pap.pl/wiadomosci/energia/photon-energy-nv-132025-photon-energy-partners-hyperion-renewables-and-signs-34
przychodowo to jest około 60mln , nie wiem oczywiście na jakiej marży będą robić ale ten jeden kontrakt przy generalce a wszystko na to wskazuje z komunikatu ma wartość ok 60mln
Zakładam że przychody w 2025 przekroczą spokojnie 100mln
Rozum błagam chłopie, bo już się wymiotować chce.
Od pół roku piszesz ze raporty nie są złe, a są marne.
Dziwisz się że shortują tą wydmuszkę?
Tutaj 2 z przodu jest pewna jak w banu, teraz tylko jest gra na powolne ubieranie naiwnych.
Ja wiem, że Ty do Rozuma piszesz, ale ja się w sumie dziwię, że ktoś szortuje spółkę o tak skrajnie niskiej płynności. Po co podejmować takie ryzyko? Przecież nie ma nawet od kogo tanio później akcji zebrać.
No nic panowie , kto wisi to wisi nie sprzedane nie stracone , żadnych newsów na horyzoncie pod wzrosty , meczący papier . Rozum jak ty zes to rozkminił ze tu będzie up , slabo to widze ...
Kody? Jak będą zarobki na odpowiednim poziomie. Ale tu chyba nigdy nie będą. Więc ja się pożegnałem z tą spółką. Słabe obroty i stagnacja oraz ciągły trend spadkowy porażka. Mimo to życzę Wam powodzenia.