• Wszystko dobrze przemyślane Autor: ~Cezar [37.47.249.*]
    Znając życie szacunki pokażą się po sesji poniedziałkowej :) zarząd wie że będzie rekordowy wynik za Q1 a we wtorek dojdą dodatkowe akcje w obrocie więc zamiast Stachu co to będzie pojawi się mocne zainteresowanie kupujących i lecimy w górę !
  • Re: Wszystko dobrze przemyślane Autor: ~Szerszen [213.108.158.*]
    Polecicie ale w dół po wywaleniu takiej ilości akcji to było grane nie raz
  • Re: Wszystko dobrze przemyślane Autor: ~Misiu31 [37.248.176.*]
    Ja Wam powiem, że sprzedałem po 168-169. W sumie mogłem poczekać jeszcze chwilę i sprzedać nawet powyżej 170, ale w samą górkę ciężko jest trafić. Myślę, że odkupię jeszcze kilka złotych taniej, chociaż mogę się mylić. Uważam, że perspektywy tu są znakomite i że zobaczymy tu jeszcze 200 albo i więcej. Z drugiej strony jest ryzyko ABB poza okresem zamkniętym. Tylko w tym roku mam na Rainbow sześciocyfrowy zysk, ale jeśli będę mógł kupić taniej niż sprzedałem, a w konsekwencji zarobić jeszcze więcej, to się nie pogniewam na to. Nie wiem, czy zauważyliście, ale jak mieliśmy zarówno tę, jak i poprzednią pompkę, to w okolicach C/Z 8,6-8,7 zaczęło brakować paliwa. Taka moja obserwacja.
  • Re: Wszystko dobrze przemyślane Autor: ~Cezar [93.159.60.*]
    To jedziemy na podobnym wózku , ja troszkę teraz gram pod spekulacje :) i trzymam , ten tydzień może być mocno zmienny :)
    Szacunki , więcej akcji i wyniki lato 2025 :)
    3 komunikaty
[x]
RAINBOW 1,71% 124,80 2025-11-19 17:02:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.