naganiacze na dalsze spadki na forum, znaczy dobry sygnał :) dno zaraz się uklepie i będzie odbicie, w tej branży najlepszy jest 3 i 4 kwartał, w pierwszym kwartale zrobiono sporo odpisów, proszę jednak zauważyć, że wartość księgowa na jedną akcję wzrosła do 25,67zł następne raporty będą już na plusie a końcówka roku jak to w tej branży bywa będzie najlepsza ;)
Mówiłem ze 9 ziko to najmniejszy wymiar kary. To nie gdzie my najlepsze wiemy lepiej nachapali papiera po 15+ a teraz spokojnie mozna brać ile wlezie po 8. Druga sprawa czy warto? Jak sytuacja się nie poprawi to może zlecieć na 4. Oj leszczydło tylko umie minuski wciskać i nie myśleć.
:)) warto warto teraz uwierz mi warto ale małymi porcjami bez podbijania obrali ster na tych co trzymają ,że wkońcu oddadzą :)) teraz akcji się nie liczy są programy do tego , mała uwaga może być tąpnięcie do nawet do 4 zł tam radzę ustawić armaty :))a chłopcy niech jadą dobrze ,że podobni na tym polskim padole są można o kilku latach kupić akcje jakby to był debiut spóki :))
Ponadto uważajcie na swoje konta maklerskie , dzieją się tam nieraz dziwne rzeczy , ostatnio na moim zaparkowano 150tys. złotych wszystko nagrałem kamerą , pisałem o wyjaśnienie wyjaśnili w dziwny sposób namają nas za bandę id... ale wszystko w swoim czasie więc uważajcie ;)))