jako, że nie raz poruszałem tu wątek braku akcji do 2 zł, i skarżyłem się w swoim domu maklerskim dziś dostałem odpowiedź.
"Szanowny Panie....xxx
Uprzejmie informujemy że brak akcji spółki Inventionmed S.A. spowodowany jest skupem tychże akcji jakie prowadzi od 2020 roku od 0.7 zł. bliżej nam nie znany wehikuł inwestycyjny z siedzibą w Choroszczy. Proszę czekać do momentu aż akcje zostaną wystawione na sprzedaż po 2 zł i brać PKC-em bo mogą zniknąć w mgnieniu oka. Proszę też pamiętać że w siedzibie ww. spółki zamontowano nowe rolety, a także pomalowano klatkę schodową co znacząco wypłynie na poprawę przychodów w II kw br. które mogą sięgnąć zawrotnych 230 tys. zł. Z poważaniem Zespół Analiz Rynkowych Domu Maklerskiego xxx"
to, że umiesz podrabiać dokumenty, przerabiać wpisy i manipulować to już każdy wie więc nie musisz ciągle tego udowadniać.
wiesz o tym, że gdyby ktoś chciał to być za ten wpis odpowiadał karnie. i nie mówię tu oczywiście o sobie ale o spółkę czy musiałbyś udowodnić przed prokuratorem który to zespół analiz wysłał ci taką wiadomość.
ale spokojnie zrobiłem prtsc tego twojego wpisu i przekaże go do spółki i skoczyć jak niejaki Ta z sądową grzywną
technik twoje akcje są u tego któremu je sprzedałeś razem z vicnetem w marcu 2023 po 11 groszy i do dziś każdy widzi, że poklepujecie sie po plecach :)
Autor: technik-at [85.221.138.*] 2023-03-16 07:58 Opublikowano przy kursie: 0,11 zł , zmiana od tamtej pory: 67,70% Re: Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:) tu nikt nie kupuje - zrozum...
Autor: ~Haha [84.205.172.*] 2023-03-07 15:02 Opublikowano przy kursie: 0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 50,80% Nigdy nie zrozumie polskiego banana i akcjonariuszy INM:)