że PXM tak rozszerzy działalność i jak tu teraz zarobić...prosty przepis odebrać poniżej 5zł i sprzedać powyżej 20zł. Nagle ktoś zaczął manipulować zleceniami 15, 30, 45, 50 na s by leszcz myślał że tutaj każdy chce sprzedać....ale tak na prawdę akcji brak tylko przewały przewalają. Do zobaczenie w wig20.
Też to wiem.
Codziennie dokupiję po 500szt
Ciekawe na ilu się skończy.
Zbieram od 1.80/szt ale nie kupowałem codziennie po 500.
Brałem większe ilości. Teraz mam kilkadziesiąt tysięcy, zysk po byku i dla zabawy dobieram j/w
Ciekawe czy zbiorę 100 000 ?
Powyżej 5zł nie będę już dobierał
Miałem zasadę, że na forum nie będę pisał o zaangażowaniu, ale rozbawiła mnie ta akcja z tymi transakcjami
Emocje zupełnie zrozumiałem, aczkolwiek niepotrzebne kurs się znajduje sie w korekcie, o charakterze męczącego osuwania, co pokazuje, że dużych graczy raczej nie ma. Pojawią sie konkrety wówczas ich zobaczymy. Póki co informacja od polityków wybrzmiała, dopaliła hossę, która od połowy grudnia podniosła kurs o 160%. Technicznie - bez info, dalsze osuwanie do domknięcia luki ok. 4,04 zł Gdyby zmierzyć FIBO od 23.12.24 do szczytu notowań (chyba 2.05.25) to zniesienie 38,2% wypada dość nisko, bo ok. 3,33zł. Ten scenariusz warto brać pod uwagę jeśli szeroki rynek się posypie. Jeśli jednak nie będzie zwały na szerokim to 4,04, 3,90 są wsparciami i okazją do wejścia dla większych graczy i raczej będą wykorzystane
Na dzień dzisiejszy już nie muszę pracować do końca życia.
Polimex - KRÓLU !!!!!
Teraz czas, na moje dzieci. Jak wzrośnie do 20zł, to one też nie będą musiały pracować do końca życia, ale nie powiem im o tym, żeby ich nie zepsuć :)
Praca uszlachetnia.
Jednak wiedząc o tym, będę o nie spokojny
Życie chyba stanie się nudne nie do zniesienia.
Wszystko wina POLIMEXU