Ciesze się ze awm w końcu daje zarobić i ze umowa o dystrybucję podpisana. ....ale czy była umowa o produkcji?Kto to wyprodukuje Marek z Anka?Niech idzie i na 5 zl ale warto mieć to pytanie z tyłu głowy. No chyba ze dziś espi o umowie na produce
Sprzedałeś akcje po 37 groszy, śmiejąc się z "hakowiczów" po czym kurs podszedł pod 53 groszy. Naprawdę podziwiam tupet niektórych. Jesteś jeszcze bardziej żenujący w tym swoim naganianiu na spadki niż Ferdek, tamten przynajmniej nigdy na wzrosty nie nagania i jest konsekwentny - od 21 grosy widzi spadki jak jest na etapie zbierania.
Inna sprawa, że jakaś korekta się należała, ale nawet po tej korekcie jest wyżej niż ty sprzedałeś.
P.S. Brałem akcje w przedziale 0,21-0,26 groszy, więc daruj sobie jakieś gadki o tym, że zawisłem. Sprzedałem połowę akcji a drugą polowe trzymam, oczywiście z odkupem tych co sprzedałem już jestem ustawiony, tak więc urządzają mnie zarówno wzrosty jak i spadki, po prostu nie trawie takich beznadziejnych wpisów czysto życzeniowych jak już się sprzedało i życzy innym żeby stracili żeby tylko samemu kółko za wszelką cenę zrobić, tak jakby innych spółek na giełdzie nie było. .