• Ale urwał .... Autor: ~UczeńJasio [188.146.160.*]
    A urwał ....
  • Re: Ale urwał .... Autor: ~Wojtek [5.173.210.*]
    Siadło mi zlecenie na 10k sztuk :)
  • Re: Ale urwał .... Autor: ~Iks [37.109.151.*]
    Za szybko. Okolice 16,5- 16,7 tu trzeba sie czaic i brać. Mamy teraz 17,6 i nie ma jak widać komu brać. Za mało jest oddane dlatego nie będą sie spieszyć.
    Zobaczymy, możliwe, że masz rację, ale już raz próbowałem przyjanuszować 10gr i kurs mi odjechał.
  • Re: Ale urwał .... Autor: ~Iks [31.0.3.*]
    Zbieraj w okolicy 16,8 i nie będziesz się martwił
    Oczywiście ja nie wiem , jak będzie i ci zrobi rynek. To tylko moja prywatna ocena zbieżna z tym co publikowane bylo w stoq. Kurs wcale nie musi zejść w okolice SMA 50, ale również dobrze może ja przebić i zejść niżej. Wszystko tak naprawde zależy od grubasów i to oni ustala dokąd i w jakim terminie zejdziemy. Publikacja wynikow 28 maja zapewne będzie miała duże znaczenie jak odbiorą ja inwestorzy. W wynikach będzie rozpoznane jednorazowe zdarzenie ze sprzedaży Asseco , ale istotne jest jak będą się prezentować inne pozycje tworzące przychód. Rewolucji w kosztach raczej bym się nie spodziewał.
    Wyniki 21 maja. Dla mnie bez większego znaczenia, planuje trzymać w końcu cps. Mam już cały planowany pakiet i co najwyżej raz na kwartał go symbolicznie zwiększę. Na inwestowanie nie patrzę z perspektywy dziennych ruchów. Uznałem, że okolice 17.6 to atrakcyjna cena i tyle
    Jest jeszcze jedna rzecz której na razie nikt przynajmniej publicznie nie podkreśla. 01 czerwca będziemy wiedziec kto został prezydentem. Jeśli okaże się, że to Nawrocki nim będzie, rynek będzie raczej grał przyspieszone wybory parkanentarne j powrót PiS do władzy. Wiemy jak zachował się rynek w pazdzierniku i kolejnych miesiącach 2023r po przegranej PiS. Jak sie rynek zachowa gdy PiS wróci do władzy? Chyba nie trudno zgadnąć.
  • Re: Ale urwał .... Autor: ~Solez [85.221.151.*]
    Iks , Ty serio całą swoją teorie opierasz o jeden post ze stooqa? :-)
    Przypomnij sobie jak było, gdy PiS wygrał wybory i gdy Duda wygrał wybory. Też były wzrosty. Najgorsza jest niepewność. Możesz też mieć rację, rynek może źle zareagować na wybór każdego innego niż wskazany przez dyktatora kandydat, z obawy o blokowanie wszystkiego
  • Re: Ale urwał .... Autor: ~Iks [37.109.161.*]
    Rynek reaguje wg mnie tak jak dziś z uwagi na prawdopodobne zwycięstwo kandydata spoza koalicji. Na pewno to nie wróży stabilizacji dla rzadzacych a być może dojdzie do przedterminowych. Takie jest moje zdanie.
[x]
CYFRPLSAT -0,88% 14,63 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.