• Do Zarzadu Autor: ~dżepetto [5.173.227.*]
    W związku z rozwojem Panstwa spółki , która pozyskała finansowanie również od drobnych akcjinariuszy , a obecnie jest notowana na ,żenująco niskim poziomie bo minus 96,14 % już przez wiele lat - pytamy . Jak długo jeszcze i co Zarząd planuje , by pokazać szacunek drobnym akcjonariuszom , którzy umożliwili Państwu zaistnienie na GPW / NC i budowanie Marki w oparciu o Nasze finansowanie na różnym poziomie ? . W naszej ocenie obecna sytuacja , jest nie do przyjęcia . Z Poważaniem Akcjonariusze .
  • Re: Do Zarzadu Autor: ~dżepetto [5.173.232.*]
    drogi Zarządzie , gdybym pracował w Sakanie bałbym sie ,że jakiś klient zapyta mnie czy mam akcje spółki , ponieważ szorują po dnie OD LAT przy 40 gr a kosztowały 9-10 zł , . 10 zł - a teraz - 40 gr - ALE WTYD .
  • Re: Do Zarzadu Autor: ~dżepetto [5.173.232.*]
    Wstyd miało być .
  • Re: Do Zarzadu Autor: ~Darusuk [148.252.158.*]
    Dobrze mówisz. Ja licze na dalsze dobre wyniki które to wyciągną kurs wyżej.
  • Re: Do Zarzadu Autor: ~dżepetto [188.33.4.*]
    Prosze skontaktować sie z zarządem RRH GROUP , której Zarząd 12.09 2025 również sprzedał i kupił milony akcji i POINFORMOWAŁ akcjonariusz o cenie transakcji . Mimo usilnych prósb nie podaliście do tej pory ceny transakcji sprzedaży akcji przez Prezesa , wiec moze kontakt ze spółka która stosuje kulturalne zasady komunikacji z inwestorami skłoni Panstwa do podania tej informacji , jak i zmiany polityki wobec inwestorów . Akcjonariusze
  • Re: Do Zarzadu Autor: ~oli [31.60.71.*]
    Problemem jest słaba komunikacja zarządu z akcjonariuszami oraz brak wizji na dalszy rozwoj - mozna takie odnieść wrażenie.
[x]
SAKANA -7,18% 0,36 2025-11-10 09:06:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.