mialo byc pieknie a jest nisko a nadal wysoko, raport kwartalny dno, pozyczka na dziwnych zasadach i nie wiadomo po co, brak perspektywy na zysk, aaa i wywalanie akcji widoczne golym okiem i to w niemalych zlecenach w calym biezacym tygodniu, no brawo brawo taka to militarna spolka
Dnia 2025-05-16 o godz. 09:34 ~kapral napisał(a): > mialo byc pieknie a jest nisko a nadal wysoko, raport kwartalny dno, pozyczka na dziwnych zasadach i nie wiadomo po co, brak perspektywy na zysk, aaa i wywalanie akcji widoczne golym okiem i to w niemalych zlecenach w calym biezacym tygodniu, no brawo brawo taka to militarna spolka
Potrzebujesz pocieszenia, bo widzę, że liczyłeś na otwarciu +50%?
Ja liczyłem na otwarcie +50% jest umowa, na którą czekaliśmy. Zapoznajcie się prosze z warunkami a nie piszecie głupoty że jest bez sensu. Korzyść dla obu stron i nie ma 100 000 000 nowych akcji jak na PGMSA. W moim mniemaniu kurs jest trzymany na siłe przez spółdzielnie, chcą jeszcze dokupić a potem kurs wystrzeli
ale co niby teraz maja zaraportowac wg Ciebie??? bo jak dla mnie kolejny raport to bedzie kwartalny, w srodku wakacji a do tego czasu kurs bedzie opadac do 1 zl a insajderzy beda z przyjemnoscia wywalac dalej akcje, nie wiem pod co chciales te plus 50, kase da CF - jedna pozyczka wejdzie a druga wyjdzie, moze zarobia 1000 zl na odsetkach i tyle
Dnia 2025-05-16 o godz. 09:34 ~kapral napisał(a): > mialo byc pieknie a jest nisko a nadal wysoko, raport kwartalny dno, pozyczka na dziwnych zasadach i nie wiadomo po co, brak perspektywy na zysk, aaa i wywalanie akcji widoczne golym okiem i to w niemalych zlecenach w calym biezacym tygodniu, no brawo brawo taka to militarna spolka