• myśleć Autor: ~brzoza [188.47.122.*]
    transakcja była tydzień temu kurs się osunął do 9 pln aby nikt nie zarzucił sprzedaży pakietowej akcji po zaniżonej cenie od tego momentu kurs rośnie nikt nie sprzedaje aby wywalić taki pakiet zrobiliby sztuczne podbicie a tak się nie stało myślę ruch zrobiony aby co niektórych wystraszyć i odebrać trochę akcji.
  • Re: myśleć Autor: ~Mieszko [193.42.98.*]
    Nie mam nic przeciwko by przy piątku kilku panikarzy opuściło pokład.

Pewien mądry człowiek powiedział:
    " Wszyscy sprzedają na premierę, jeżeli mocno rosło przed i wyceniono sukces, jeżeli nie wyceniono to rośnie. Proste. "
  • Re: myśleć Autor: ~Onn [80.238.119.*]
    Nikt jutro nie będzie wywalał bo z jakiego powodu? O tym pakiecie wszyscy wiedzą od tygodnia.
    A szkoda
  • Re: myśleć Autor: ~Vox [83.7.39.*]
    Pamiętam jak Jakubiak sprzedawal cdp po 2 zl przed samymi wzrostami , ciekawe co myślal jak widział kurs po 400zl
    400zł tu jest nierealne, ale kurs trzycyfrowy przy odrobinie cierpliwości jak najbardziej.
  • Re: myśleć Autor: ~Vox [83.7.39.*]
    Nie miałem na myśli kursu 400zl tylko podaje przykład jak znanym milioner i inwestor źle oszacował potencjal spółki.
    Zresztą nie raz widziałem jak fundusz wychodził przed ważnym wydarzeniem źle oszacowujac potencjal. Ale dodam ze w większości mieli rację, więc zobaczy. Ja dale trzymam akcje.
  • Re: myśleć Autor: prezestak [213.134.191.*]
    To jak już chcecie pomyśleć to jak by chcieli sypać jak już zarzucano prezes czy fund to najpierw by podbili kurs w niebiosa żeby ładnie zarobić, wystarczyło by kilka espi
    Mnie zastanawia nie to, kto sprzedał, lecz kto kupił 30 000 akcji w transakcji pakietowej 9 kwietnia i czy była to ta sama osoba.
    Dnia 2025-05-15 o godz. 22:59 ~Mieszko napisał(a):
    > Mnie zastanawia nie to, kto sprzedał, lecz kto kupił 30 000 akcji w transakcji pakietowej 9 kwietnia i czy była to ta sama osoba.

Nie przepadam za tego typu spekulacjami zwłaszcza że gra już teraz spotyka się z bardzo dobrym odbiorem graczy. Wystarczy spojrzeć na pojawiające się gameplaye. Widać dopracowany tytuł i pozytywny odbiór. Oczywiście finalny produkt zweryfikuje wszystko i obecne reakcje społeczności są jak najbardziej obiecujące ale:

https://www.stocktitan.net/news/GCL/nekcom-celebrates-14th-anniversary-with-strategic-investment-from-mmv0bz5nn56i.html

GCL Holding notowane na Nasdaq to spółka marka 4 Divinity która jest odpowiedzialna za wydanie JDM: Japanese Drift Master na rynku azjatyckim. Oprócz JDM będą wydawać jeszcze inne tytuły min: "Showa American Story".

GCL Holding notowany na Nasdaq postanowił nabyć 20% akcji NEKCOM czyli producenta i właściciela IP "Showa American Story".

Od razu zastrzegam, że wątpię i uważam za bardzo mało prawdopodobne by taki scenariusz miał miejsce w przypadku Gaming Factory z prostego powodu. Moim zdaniem ktoś z naszego polskiego lub europejskiego podwórka zbiera akcje od dłuższego czasu. Choć oczywiście niczego nie wykluczam.
  • Re: myśleć Autor: ~Darek [109.243.1.*]
    Mówicie o jakims pakiecie 30 tys akcji. Sugi pozbył się 350 tys akcji od ostatniego info. Ile poszło na słupy z tego a ile upchnął w rynek?
[x]
GAMFACTOR 0,30% 6,62 2025-09-25 16:43:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.