Raport trzeba umieć czytać fundusz własny zwiększy się do 16.ml 889tys.było 14.ml 541 tys . Fundusz własny zwiększył się do 11.mil 127tys było 10mil 897tys odpisy żeby nie płacić
O ponad 200k wzrosły inwestycje krótkoterminowe, zobowiązania długoterminowe całkowicie spłacone, krótkoterminowe skurczyły się o połowę, kapitał własny wzrósł o ponad 2mln PLN(przy kapitalizacji 5mln). A wy się martwicie czy zarobili 50k czy 100k. Przy tym co powyżej dobrze, że straty nie wykazali.
Pol.gpw czy masz więcej minusów tym wyżej rośnie jak Rafako plajta Hyz jedną plotkę i 2 Zeta z 0.20 gr to jest interes dobrą firmę trzymają akcje i basta
O hillela coraz lepiej tobie idzie z postami. Muszę pochwalić i zalecam takie pisać więcej ludzi nagonisz. Raport narazie na szybciocha przejrzałem. Póki co tragedii nie ma ale spodziewałem się lepszego. Może jak cały szczegółowo poczytam zmienię zdanie.
Audyty trzeba umieć czytać nie patrzeć jak dzieci tylko +=- to jest cała sztuka firma może okradać państwo każda w Polsce jak ma dobrego co robi bilans ja wale na zachodzie firmy wychodzą na zero na koniec roku albo straty mogą wykazywać bo kładą kasę na aktywa fundusze zapasowe który dzieciak się zna jak tylko gra
Nabyli po przez układ. Aktualnie one solution jest dominującym akcjonariuszem w tym bankrucie. I ciekawe skąd ta cena nominalna 80 gr. na akcje. Maniek ty więcej o ff wiesz jak reszta na tym forum.