No prosze , Kernel sie rozwja a tu mu z gieldy nie pozwalaja zejsc....jedno jest pewne, baaardzo duzo zaplaci za reszte akcji naszych....Cierpliwi beda wynagrodzeni
Pytanie po co te przejęcie i czy to prawda :) ale myślę że coś jest na rzeczy. Dzisiaj próbowano wywołać jakąś panikę na akcjach. Niech sobie sami sobie sprzedają moich akcji na tych poziomach nie dostaną chyba że przymusem.
Wydaje mi się, że ta panika z końca dnia jest wywołana celowo, żeby odkupić tanio akcje. Tu święci się coś dużego. Być może przeciek z Luxemburga. Mam dziwnie pozytywne przeczucia. To wystrzeli na pewno, pytanie tylko kiedy.
Mnie tutaj już nie zdziwi nic równie dobrze zjazd na 10 PLN i skok na 40 PLN. Wiem jedno ze tutaj ostro się pogrywa z mniejszościowymi do tego dochodzą głupie zabawy przy tko i te wpisy z translatora. Pisałem już wczoraj o jakiś dziwnych ruchach zawsze tak było na krótko przed jakimś espi
ty chyba nie zdajesz sobei sprawy z wartosci przejecia . Widzisz zyski tej firmy ktora chca przejac ? ilosc ziemi jakie maja w posiadaniu ? Myslisz ze ktos tu sie kursem bedzie bawil o pare zl ? Czy jest 20 czy bedzie 15 czy bedzie 30 nie ma to znaczenia , kurs nie jest brany do sredniej bo nie bedzie tu zastosowania sredniej Za duzo sie przejmujesz kursem , odpusc teorie spiskowe i czekaj....czekaj na anulacje emisji , info w koncu bedzie a nawet jak nie anuluja ( w co watpie bo by musieli naprawde mocno posmarowac kasy ) to i tak ze 30 zl zaplacic za resztke akcji bedzie musial ( a po anulacji to cena *2 )
Pierzak przecież napisałem że moich akcji na tych poziomach nie dostaną :) zdaje się że według tej strony dzisiaj miała być decyzja czy będzie zgoda na przejęcie. Imc to również świetnie prowadzony biznes. Ale poczekajmy na jakieś oficjalne espi bo tutaj to nigdy nic nie wiadomo
Moim zdaniem spadek mogl byc spowodowany decyzja Zelenskiego i tym ze krotko mowiac odwoluje rozmowy z Rosja. A co jutro? Moze przebijemy po dlugim impasie 21zl... ale to zwyzka o okolo 5% a ostatnio takie "szalenstwa"zdarzaja sie rzadko bo nastala stagnacja. Pozdro dla wytrwalych. Trzynamy sie
Ogólnie jeżeli to prawda z tym przejęciem to wydaje mi się że to jakiś kosmos. Chociaż wiem że kernela stać na to. Zobaczymy czy jakieś espi się pojawi bo 15 mają ma być decyzja co do tego dealu