• To jeszcze nie to Autor: ~Dziadek [31.61.179.*]
    Spokojnie i popostu relaks
  • Re: To jeszcze nie to Autor: ~AliBaba [95.142.247.*]
    Dnia 2025-05-14 o godz. 08:25 ~Dziadek napisał(a):
    > Najprościej jak mogę. W obecnej sytuacji ani syndyk oraz GPW nie mają podstaw do wycofania akcji z notowań. Proszę wczytać się we wcześniejsze posty. Rafako ma dużo szczęście że ktoś to wziął w swoje ręce ale zapewniam najlepsze przed nami..

Sorry, ale Twoje wcześniejsze posty również niczego nie tłumaczą. To dziwne że nie chcesz niczego wytłumaczyć. Stwierdzenie "W obecnej sytuacji ani syndyk oraz GPW nie mają podstaw do wycofania akcji z notowań." też jest zbyt ogólnikowe i niczego nie wyjaśnia, zwłaszcza że zostały opublikowane oficjalnie ESPI które mówią coś zupełnie przeciwnego.
    Czyli co, Syndyk się nie zna publikując ESPI że spółka zostanie wycofana z GPW po 6-ciu miesiącach od uprawomocnienia się wyroku? Zna się natomiast jakiś Dziadek z forum, który twierdzi że nie ma na to podstaw, ale nie potrafi wyjaśnić dlaczego tak twierdzi?
  • Re: To jeszcze nie to Autor: ~Dziadek [31.61.179.*]
    Proszę o cierpliwość i ewentualnie umiejętne czytanie między słowami. Miłego wieczoru
    A ja proszę żebyś wyjaśnił powyższą kwestię.
    Wrócę do tematu. Na chwilę obecną proszę o zachowanie zdrowego rozsądku oraz i przede wszystkim o umiarkowaniem co do impulsywności w dodejmowaniu decyzji..Pozdrawiam
  • Re: To jeszcze nie to Autor: ~jawa_sen [31.0.73.*]
    Taka własnie gadka z dziadkiem jak w piaskownicy.A rynek na kazdej sesji odwrotnie..
    Miałem na myśli decyzję impulsywne o zabarwieniu negatywnym
    Zdrowy rozsądek nakazuje nie słuchać się demagogów co wymyślają jakieś teorie ale przyparci do muru nie potrafią ich obronić. Twoja odpowiedź: "trzymaj pion", "spokojnie", "relaks".
  • Re: To jeszcze nie to Autor: technik-at [37.248.172.*]
    Dokładnie tak
[x]
RAFAKO -6,72% 0,01 2025-07-21 17:04:56
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.