• Discord Autor: reggaer [84.10.168.*]
    Zdążyłem zalogować się i zadać 2 pytania o opóźnienie w realizacji projektu i osoby odpowiedzialne za komunikację ze strony spółki, które przekazywały, że nie planują opóźnień i .... zostałem zbanowany. Panowie i Panie ze spółki na pewno to czytacie - piszecie o konieczności budowania społeczności. Ciężko nie zadawać takich pytań jak terminowość i słowność, a zamiast przyjąć to na klatę banujecie. Posiadam 1% akcji spółki i wasze zachowanie jest mega nieprofesjonalne.
  • Re: Discord Autor: reggaer [84.10.168.*]
    Informacyjnie. W zakresie skonfigurowania discorda oraz wsparcia przy okazji informacji o dacie premiery wersji beta firma współpracowała z firmą Better.Gaming Agency. Firma wczesniej współpracowala m.in. z CI games, Riot Games, All in games, goblinz studio, another angle games, assamble, microsoft..... ale też o czym nie ma na razie info na ich stronie z 11 bit, Bloober, MSI czy Samsung. Na chwilę obecną współpraca dobiegła końca.
  • Re: Discord Autor: reggaer [84.10.168.*]
    jutro Q&A na discordzie. Z niecierpliwością czekam jak podzielicie się jakie trudne pytania zadaliście i jakie odpowiedzi padły. Do tego czasu zawieszam moje wpisy bo i tak widzę, że zainteresowanie żadne.
  • Re: Discord Autor: ~876 [194.28.48.*]
    skąd teraz wezma kasę na przedłużający sie projekt, wyemituja pod siębie po 10 zł?
[x]
NOOBZ 3,08% 13,40 2026-01-07 16:29:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.