• Nerwówka Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.89.*]
    Przed wynikami. A Państwo też . ?
  • Re: Nerwówka Autor: ~Czar [5.173.28.*]
    Powiedz mi co ci dadzą te wyniki, przy ilu chcesz sprzedac, co podskoczy do 20 gr i sprzedajesz, czy czekasz na 1 zł??
  • Re: Nerwówka Autor: ~Brzęczyszczykiewicz [5.173.89.*]
    Czekam na 13 zł Hilela mówił kiedyś że będzie hehe.
  • Re: Nerwówka Autor: ~Ccjg [64.43.50.*]
    Ciekawe ilu użytkowników np. forum bankiera umie czytać raporty okresowe ze pełnym zrozumieniem? Ilu w ogóle czyta całość ? Bo mi się wydaje że 10-20% max.
    Teraz to te młode to mają te sztuczne inteligencję te czaty GPP czy Gpt wklei sobie jeden z drugim i mu przetłumaczy.. hehe Ale ten co do tych 10 lat to z przyjemnością ekskluzywnie miło mi będzie tutaj gościć na zywo
    Jak coś to wpadajcie czas od czasu przegadać że dwa słowa.
  • Re: Nerwówka Autor: ~Czar [5.173.28.*]
    To jak czekasz na 13 zł, to z 10 lat, to nie co się podniecać
  • Re: Nerwówka Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    Dnia 2025-05-15 o godz. 15:07 ~Czar napisał(a):
    > To jak czekasz na 13 zł, to z 10 lat, to nie co się podniecać

13 złotych to za kilogram, ale dopiero za 4 lata
    O Pan Marianek... To Pan żyjesz... Bylem Panie szanowny ostatnio w stolicy i 2 stówki Pana kolega po fachu chciał mnie skasować że wschodniego . 15 min jazdy.!
  • Re: Nerwówka Autor: ~marian_koniuszko [86.41.166.*]
    dwie stówki to chyba w hrywnach, a poza tym jak o mnie chodzi to nie ten fach, aczkolwiek proszę szanować każdą pracę i człowieka ją wykonującego jako ja czynię drogi przyjacielu :)
    A no to ja nikogo nie obrażam Przyjacielu ale poważnie na wschodnim facet ma taką stawkę. :)
  • Re: Nerwówka Autor: ~Hillela [94.101.30.*]
    To jutro kosmos
    Żebyś za 200zl w kosmos ta taksówką ze wschodniego Pan nie musiał jechać. Jak coś to Uber Tańszy.o 174 zł. Ale już nie wracam do tego żeby członek związku zawodowego się nie poruszał mi tu zara . Przestroga aby zawsze pytać przed ile bo będziesz Pan jeździł jak ta Pani dziennikarka. Ale co do raportu to widzę że nie dogodzi co poniektórym i na.... Prądu w kite . Nigdy nie przycięta. Hehe
[x]
1SOLUTION 0,00% 0,09 2025-10-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.