machery wykorzystały okazję z wyrokiem przewalając akcje między sobą by odebrać od wystraszonych co się da, dodatkowo rozprowadzili akcje do gry która nastąpi. Identyczna sytuacja była na Biomed gdzie gra się skończyła na 30 zł Tu może być podobnie
Ja zacznę uśredniać przy 30 gr. Ważne, że spółka ma zabezpieczone środki, żeby wykonać wyrok. Może nawet i lepiej, że sprawa się zakończy, bo to wisiało na papierem jak gilotyna. Uporządkują temat i będzie można spokojnie czekać na efekty prac nad diabetomatem.
bo jak ruszy to z kopyta po 30% dziennie i nie kupisz będzie wisiało na widłach górnych wczoraj dokupiłem dziś dałem ciała myślałem że spadnie na 60 ale nie udało sie kupić ale jutro biorę bańka akcji dzis poszła (ame rano spadło o 8 % hm ktoś sprzedał 79akcji...a jak ktoś będzie chciał kupić 1000??) nie ma dokładnych dat kiedy to ruszy ale jak tylko pojawi sie info będzie tu dobrze
Dnia 2025-05-16 o godz. 13:38 ~szpaner napisał(a): > Proponuję zacząć kupować po wyższej cenie to zawsze prowadzi do wzrostów. Ewentualnie kupuj PKC . Ktoś ma jeszcze środki i chęci ?
To tak przy weekendzie. A tak serio to trochę ciężki temat z NTC wyszedł. Jakoś nie widać pozytywów na horyzoncie poza tym, że ktoś odkupił ten wolumen.