• Popyt Autor: ~Akcjonariusz [37.248.175.*]
    Inwestorzy od samego rana po tak dobrych wynikach zabijają się o akcje. Pewnie Pan prezes jest dumny z tego, bo tak dzielnie walczył jakiś czas temu w naszym interesie. Dobrze że spotkałem w swoim życiu takiego człowiek jak Prezes Staszak. Jest Pan wielki. Akcjonariusze indywidualni powinni całować Pana po rękach:)
  • Re: Popyt Autor: ~Finansista [31.22.148.*]
    Nie narzekaj, wszystko ma swój czas. Za dwa tygodnie będziesz miał wzrosty.
  • Re: Popyt Autor: ~IP [83.30.237.*]
    Zaraz się zacznie...
  • Re: Popyt Autor: ~Oko [46.113.8.*]
    Farmazon - a 30 zł w maju to co? Zapomniałeś już?
    Spokojnie, powoli, już za chwilę, moment, za dwa tygodnie...
    Perełka jest jedna, tylko roszczenia trzeba zacząć kierować nie do spółki tylko imienne.

• Re: Popyt Autor: ~Akcjonariusz [37.248.175.*]
    Za 2 tyg spotkam się z Panem Bosakiem w naszej sprawie. Bardzo zainteresował się tematem. Dam znać po spotkaniu.
  • Re: Popyt Autor: ~tor [91.94.117.*]
    Nawet niby liberalna konfederacja nie ma w planie odebrac partyjnym nominantom stanowisk-to podstawa systemu A bosak pieknie gadajaca głowa ktora chce sie dorwac do układu i co gorzej ewentualny koalicjant pisiu
  • Re: Popyt Autor: ~darek [83.28.64.*]
    Bosak w sprawie delistingu ukraińskiegop Kernela konferencje pod knf organizował,a o haniebnej próbie delistingu polskiej Energi przez polski Orlen nie słyszał?-faktycznie prawdziwy konfederat i patriota ;-)
    Wszyscy politycy, wiedzieli, o przejęciach Energa S.A., LOTOS S.A., PGNiG S.A..
    A jak się wierzy, to ja 200 z lewej.

I proszę, dokładka 250.
  • Re: Popyt Autor: ~Akcjonariusz [37.248.175.*]
    Jak macie Drodzy koledzy lepszy pomysł to też działajcie. Mimo wszystko nie zrezygnuje ze spotkania.
  • Re: Popyt Autor: ~Finansista [31.22.148.*]
    Nie odkupicie już akcji, które sprzedaliście. Trzeba było nie sprzedawać. Ostrzegałem. Jeszcze dwa tygodnie. Nie macie szans. Po drugiej turze wyborów będziemy na nowych szczytach.
[x]
ENERGA -0,57% 14,04 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.