Troll gupi był i gupi padnie w łapówkarskiej biedzie służby swym Panom miliarderom, więc nie gniewajcie się na miernotę, że za Tomaszowe srebrniki opowiada tu bzdury strasząc armageddonem, gdy zaczyna się wieloletni marsz po prawdziwe zyski funduszy i inwestorów indywidualnych, którzy nie dali się tego typu palantówkom wystraszyć z już kupionych akcji... A że po drodze będzie niekiedy 3,50 a za chwilę 2,85 PLN to nie problem, gdy za kilka lat będzie potencjalnie 10 i coroczne dywidendy... Pozdrawiam ucinających trollom wszelkie zbutwiałe kulki :)
Dnia 2025-05-15 o godz. 10:02 ~Jajusz napisał(a): > Poubierali ludzi w zimowe kożuchy po 2.95
No widzisz, ty też mogłeś ludzi ubrać po 2,95 , a "ubrałeś" (znaczy się sprzedałeś) po 2.12
No i - zimowe kożuch w maju? Pełno jest trolli na różnych forach, ale tak nieudolnego egzemplarza jeszcze chyba nigdzie nie spotkałem. Ja będę ubierał wtedy, kiedy zimowe kożuchy faktycznie będą potrzebne, wtedy będą w dużo wyższej cenie. Znając sposób "rozumowania" takich jak ty, wtedy pewnie w końcu uznasz, że chyba jednak niepotrzebnie sprzedałeś po 2.12 i odkupisz ... ode mnie.
bardzo dziwne, bo jak było 3 zł, to pisaliście, że lecimy na 8 zł, a jak spadło na 1,7 to pisaliście, że lecimy na 50 groni, a teraz jak urosło na 2,9, to znowu piszecie, że lecimy na 8 zł. was ostro pogięło.
"... jak było 3 zł, to pisaliście, że lecimy na 8 zł ..." - nie prawda, nie pisałem. "... jak spadło na 1,7 to pisaliście, że lecimy na 50 groni ..." - nieprawda, nie pisałem. "... teraz jak urosło na 2,9, to znowu piszecie, że lecimy na 8 zł ..." - nieprawda, nie piszę. "... was ostro pogięło." - ale przecież to wyłącznie twoja wina, że nie rozumiesz, na czym polega skuteczne inwestowanie.