• Raport nie pomógł Autor: ~zas [83.25.194.*]
    słabe wyniki
  • Re: Raport nie pomógł Autor: ~Łeb [31.61.252.*]
    A my czytaliśmy ten sam raport? Wzrost przychodów o ponad 10% r/r i 225 tys. zł zysku netto zamiast 1 mln zł straty to jest słabo? Sprzedałeś wczoraj o 16 że piszesz takie dyrdymały?
  • Re: Raport nie pomógł Autor: ~zas [83.25.194.*]
    Tak sprzedałem .ale nie wszystko ,mieli już prawie 3mln zysku .Strata będzie w drugim kwartale .Chcesz to klep się po plecach na zlotówkę w tym roku to już nie wróci
  • Re: Raport nie pomógł Autor: ~niespokojny [194.0.251.*]
    Nie ma co zaklinać rzeczywistości - poziomy 20-40 groszy do końca roku jeżeli nie będzie 'finito' działalności
    Ja bedę uśredniał z 1.15 w okolice 0.50 i postaram sie pozbyc z jak najmniejszą stratą
  • Re: Raport nie pomógł Autor: ~ds [91.230.99.*]
    Jakie finito, firmy tak szybko nie upadają. Ja pracuję w firmie która upada już kilka lat i upaść nie może. A sytuację bilansową ma o lata świetlne gorszą niż RGL ujemny kapitał od kilku lat Jedno czy dwu miesięczna zaległość w ratach leasingowych to nic nadzwyczajnego, my mieliśmy 5-6 miesięcy i nikt nam sprzętu nie zabierał. Wczorajszy komunikat był celowo tak mocno napisany żeby wywołać panikę i widać, że się udało. Zobaczcie jak dziś pięknie papier jest zbierany. Oczywiście nie twierdzę, że zaraz wróci na 1 zł, ale cena 0,26-0,30 to była gruba okazja.
  • Re: Raport nie pomógł Autor: technik-at [85.221.146.*]
    Ty na raport nie patrz
  • Re: Raport nie pomógł Autor: ~zas [83.25.194.*]
    Róbcie co uważacie ja uśredniłem i sprzedałem ,Teraz to tu jest pole dla analityka .Można grać na krótko
  • Re: Raport nie pomógł Autor: technik-at [85.221.146.*]
    nie dla analityka tylko dla KNF
[x]
ROBSGROUP 2,46% 0,23 2025-08-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.