• I kwartał Autor: ~arvid [185.132.178.*]
    Konferencja odbędzie się 2 czerwca 2025 roku o godzinie 9.30. W trakcie spotkania omówiona zostanie realizacja strategii, bieżąca sytuacja spółki, zarząd podsumuje ubiegły rok a także odpowie na pytania inwestorów.

Jak robią konferencję, to chyba mają sie czym chwalić
  • Re: I kwartał Autor: ~TańczacyWPampersie [31.60.249.*]
    Coś czuć w powietrzu, nie wiem tylko czy to nie z mojego pampersa, może pochwałą się czymś przed raportem?
  • Re: I kwartał Autor: ~Antynaiwny [46.112.84.*]
    Obejrzyj poprzednie konferencje. Chwalili się jak to jest ciężko w biznesie się przebić. A jak stękali, niektórzy na forum porównywali to do zebrania zarządu ogródków działkowych. No ale zobaczymy. Tu już nie ma naiwnych, którzy im zaufają, a każde wybicie kończy się zasypywaniem ze strony najbliżej położonych/uśrednionych hakowiczów.
  • Re: I kwartał Autor: ~Bingo [80.216.145.*]
    Trochę konferencji przeżyłem i z doświadczenia mogę Cie uspokoić. Nic ciekawego nie powiedzą. Będą tylko starali się zrobić profesjonalne wrażenie i że wiedzą co robią natomiast 5 lat tego słuchałem i wiem co mówię
  • Re: I kwartał Autor: ~technikMaliniak [156.17.159.*]
    Oj tak, WRAŻENIE, słowo klucz do odczytywania tych ludzi i tu Kolego masz rację. Ale widzę że dzisiaj jednak były mocne zasieki z lewej w arkuszu, więc albo się naprawdę przestraszyli łamania kości w okolicy 12,xx albo może jakieś Espi w drodze i zbierali resztki ? Osobiście po raporcie szału nie oczekuję, no ale kto wie, kto wie....
  • Re: I kwartał Autor: ~Bingo [90.129.198.*]
    Prędzej czy później będzie to łamanie z naciskiem na prędzej, bo ja tu nie widzę żadnych ruchów spółki które by dawały chociaż jakąś szanse na wyjście z tego marazmu. Intuicję mam dobrą i czekam na 3zł.
[x]
BIOMAXIMA -2,18% 10,76 2026-05-29 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.