Jeden rabin powie jedno, drugi powie drugie, do tej pory co się dzialo to byla czysta spekulacja co się może dziać z firmą za rok, dwa lata. Zobaczymy co się będzie dziać dzisiaj i 26 na zgromadzeniu i jakie info wyplynie z tego. Może jeszcze dofinansowanie przyjdzie to trend się odwróci
spółka jest dopiero na samym początku przekształceń (odwrotnego przejęcia) historia innych spółek z reguły wyglądała tak, że dopiero od tego momentu kurs mocno rósł w górę, ja wolę poczekać gdyż liczę na szybki wzrost do około 20zł. ale zastanawiam się też czy nie czekać dłużej (do uruchomienia fabryki) bo wtedy możliwy jest kurs kilkaste procent w górę wszystko zależy kto ile ma czasu na zaangażowanie kapitału oraz jakie jest w stanie podjąć ryzyko?
To taka spółka jednym słowem to spekóla dużo obiecane a nic nie zrobione tu trzeba wytrwałości rok temu kupiłem 5000 akcji jak Ty po 4.30 już spadło do 0.98 rwałem włosy ale popłynąłem w rejs i zapomniałem ponad rok leżało opyliłem 2 tyg temu po 7 z hakiem ale rok i 3 miesiące leżało wytrwałości życzę.
Teraz kupiłem polimex