• Ludzie pomozcie Autor: ~niewierny_Tomek [37.248.173.*]
    przeciez ja mam 5 tys papiera kupione po 8.. juz ponad 10 tys straty.. powiedzcie co dalej robic.. Czy to w koncu zacznie rosnac?
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: rafo123 [185.49.28.*]
    Jeden rabin powie jedno, drugi powie drugie, do tej pory co się dzialo to byla czysta spekulacja co się może dziać z firmą za rok, dwa lata. Zobaczymy co się będzie dziać dzisiaj i 26 na zgromadzeniu i jakie info wyplynie z tego. Może jeszcze dofinansowanie przyjdzie to trend się odwróci
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~Byq [31.0.92.*]
    Nie martw się, będzie pompka jak tylko ogłoszą, że będą handlować rakietami...tenisowymi
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~Uma [46.77.48.*]
    Zacznie. Cierpliwości. nauczka na przyszłość analizuj AT i nie wchodź za 100% kapitału. Ja bym uśredniał.
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~niewierny_Tomek [37.248.216.*]
    oby jutro skoczylo na 8 to przynajmnej na zero wyjde
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~Ania [37.47.94.*]
    Przecież od 6zl do 8 to musiałoby 33peocent urosnąć, to marzysz o dość dużym wzroście
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    przecież to tylko jedna sesja wystarczy, np. po raporcie :)

spokojnie:) do wakacji możesz poczekać
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~niewierny_Tomek [37.248.216.*]
    pytanie tylko do ktorych wakacji?
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~muerde [84.40.239.*]
    spółka jest dopiero na samym początku przekształceń (odwrotnego przejęcia)
    historia innych spółek z reguły wyglądała tak, że dopiero od tego momentu kurs mocno rósł w górę,
    ja wolę poczekać gdyż liczę na szybki wzrost do około 20zł.
    ale zastanawiam się też czy nie czekać dłużej (do uruchomienia fabryki) bo wtedy możliwy jest kurs kilkaste procent w górę
    wszystko zależy kto ile ma czasu na zaangażowanie kapitału oraz jakie jest w stanie podjąć ryzyko?
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~Romson [5.173.188.*]
    To taka spółka jednym słowem to spekóla dużo obiecane a nic nie zrobione tu trzeba wytrwałości rok temu kupiłem 5000 akcji jak Ty po 4.30 już spadło do 0.98 rwałem włosy ale popłynąłem w rejs i zapomniałem ponad rok leżało opyliłem 2 tyg temu po 7 z hakiem ale rok i 3 miesiące leżało wytrwałości życzę.
    Teraz kupiłem polimex
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: pawsta [46.134.93.*]
    Sprzedawaj nim ,, mała" strat bo będzie gorzej.. Chcesz zobaczyć umowy podpisane np na produkcję naboi na Milisystem może się odrobisz.. Będzie grane
  • Re: Ludzie pomozcie Autor: ~aaa [195.35.80.*]
    ja bym w strzelnice nie wchodził... co innego nabój 5-6 mm a co innego nabój 155 mm.
[x]
NIEWIADOW 0,00% 17,90 2026-05-13 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.