Jeden z dużych pozytywów tutaj (satrew) właśnie staje się pobitą spółką która przesypia szanse na szybki rozwój. Mon podpisuje umowę z ICEYE a wcześniej z creotech a wcześniej z Francuzami. Brawo niech śpią nadal to się obudzą w czarnej d..... .No niestety tu jednak może się okazać że doznam największej wtopy giełdowej ale będę trzymał nadal do zera albo do przyzwoitego zarobku.
Jaka szkoda Japan, że się tak uparłeś :( Ostrzegałem i tłumaczyłem nie raz ... szczególnie Tobie jak pamiętam. Ale doskonale znam tą psychologiczną pułapkę i wiem, jak ciężko się z niej wydobyć. Chyba trzeba z żelazną konsekwencją stosować zasadę cięcia straty na określonym poziomie.
Dziś dadzą raport za I kw a na zaległy trzeba będzie poczekać. Już to znamy.... Skoro tak działają to działają świadomie. po wyborach tąpnie, za dużego wyboru nie ma (w którą stronę).
Nie ogarniamy tych dwóch typów na stołkach
Jadą na gigantycznej powiększającej się stracie - przynajmniej na podstawie publikowanych raportów
Maja duże zobowiązania
Kiepski obrót
Czemu by tego nie sprzedać ?
Sama baza klientów i logo oraz knows how jest warty miliony
Może po spłacie długów zostało by na małą kawalerkę pod Radzyminiem gdzie można by wystartować na nowo.
Osobiście uważam, że lepiej nie mieć nic, niż nie mieć nic i być na miniusie i mieć tysiące problemow
Sprzedaz akcji byłby też ratunkiem dla nas inwestorów o ile kupiła by to spółka z gpw