"Ania" robi sobie żarty. Wszystkie punkty wyjścia Rafako z problemów są realizowane. Obecnie mamy chwilową panikę, bo nie ma komunikatu, który miał się pojawić do połowy maja. W momencie pojawienia się komunikatu, kurs spółki pewnie wróci do poziomu 2 złotych. Trochę więcej powagi i merytorycznej dyskusji... .
Komunikaty, które miały być w połowie maja były wydane wcześniej i dotyczyły dzierżawy. Ania dzwoniła do zarządu i następny komunikat ma być 21 lipca, tak że cierpliwości
Nie z powodu info poleciało,bo na nie jeszcze nie pora.Jest z.iana scenariusza i od wczoraj kurs ktoś zaniża ale nie sztucznie tylko faktycznie wywala.Nie pisz bzdur.Jeśli do 16 kurs nie wyjdzie na zero a raczej plus to jutro 0.9
ile wam płacą za to naganianie na spadek?
bo nie wierze że ktoś z własnej woli siedzi na forum i płacze całą dobę w ramach altruizmu i troski o bliźniego :)
Czy wy nie widzicie że trzymają jakikolwiek kurs z powodu wyborów? W czerwcu szybko zejdzie do zera. Jak bym jeszcze coś miał to lepiej sprzedać za 1 z groszami niż nic
Otworzyli postepowanie układowe.Pod tym tematem już wczoraj pisałem o tym co sie dziś dzieje.To nie mój scenariusz,ja musiałem sie dostosować do sytuacji.Ja nie pisałem że jestem na long