Zadna walka o spolke , jak sie zgadzaja fundamenty , to malo sprzedajacych i nawet jak obroty rosna niewiele to spolka rosnie. Bioton to nie jest duzy podmiot wiec nie oczekujmy milionow obrotow codziennie. Ale tak na marginesie , Misiu u mnie na magazynie chlopacy widza swiat ciekawiej , nie wiem jak w innych sprawach ale to co wypisywales i wypisujesz na temat biotonu i twoje analizy , to pelna amatorka , to juz moja ostatnia odpowiedz na twoje opinie.
Jednak "tę kupę". Forma tą dotyczy zaimka ta w narzędniku (kim?, czym?), tę jest przypisana do biernika (kogo?, co?). Językoznawcy dopuszczają formę tą dla biernika , ale jedynie w języku potocznym. Chciałeś zabłysnąć i znowu nie wyszło.
Misiu zgubiłem się - napisałeś tĄ kupę, ja zasugerowałem wdepnąć w tĘ kupę, a ty to (wydaje się) kwestionujesz, czyli jak ... Wg. mnie jest tak: Tę” to poprawna forma biernika liczby pojedynczej rodzaju żeńskiego (od „ta kupa”). „Tą” używamy tylko w narzędniku (np. „z tą kupą”).
My jesteśmy w tej kupie, bo wcześniej wdepnęliśmy w tę kupę, więc dalej musimy żyć z tą kupą