• A to numer Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Patrzę dzisiaj na rachunek i ktoś mi skroił 2000 akcji po 82 zł.
    Myślałem, że tam są "bezpieczne". Ale nic to. Zarobek ponad 240% :)
    Po co

Zawsze wierzyłem w tę spółkę, ale i tak mnie bardzo pozytywnie zaskoczyła jak widać powyżej XD
  • Re: A to numer Autor: ~pawelmontana [91.202.127.*]
    Gratuluję, ale ja trzymam. Wystartowałem bardzo grubo na IPO 10 lat temu i jest to moja druga, może trzecia najlepsza inwestycja w życiu, po Palantirze na amerykańskiej giełdzie i strzale na Allegro na IPO.
    Wracaj...
  • Re: A to numer Autor: ~PPP [85.193.222.*]
    Ale ja tu jestem od IPO, potem dokupiłem poniżej 20 i jeszcze mam tego duuuużo więcej niż mi skrobnięto sporo, bo warto ;-)
    A po co wystawiłem? Żeby brokerzy nie grali na krótko. Zagrali na długo XDDD

• Re: A to numer Autor: ~jjj [89.64.4.*]
    a skąd taki pomysł, że jak wystawić zlecenie na sprzedaż, to te akcje nie trafią do inwestowania "na krótko"? Przecież tak to nie działa i nie masz żadnego wpływu na to co twój broker robi z "twoimi" akcjami. Jakbyś nie wystawił żadnego zlecenia i twój broker pożyczyłby komuś akcje "na krótko", to w momencie, kiedy Ty podjął byś w tej chwili szybką decyzję o ich sprzedaży, to co, broker by musiał żądać natychmiastowego zwrotu tych akcji, które pożyczył "na krótko"????
    I kwartał mocny, a po drugim może się okazać, że przebiliśmy cały rok 2024. Tego sobie i Wam życzę :)
  • Re: A to numer Autor: ~fck [31.0.92.*]
    Ha ha ha. A skąd Ty @jjj sie urwałeś? Broker nie może grac ani pożyczać akcji wstawionych w arkusz.... To abecadło.
  • Re: A to numer Autor: ~Fenomenolog [94.75.73.*]
    2000 akcji poszło u kolegi. Teraz czas na cięższych wagowo zawodników.
  • Re: A to numer Autor: ~fck [31.0.92.*]
    To dawaj na ruszt, bo ja mały jestem. Ale zadowolony.
  • Re: A to numer Autor: ~Verso [188.146.26.*]
    Mało wiesz. Poczytaj i się zdziwisz. Wystawionych akcji broker nie może pożyczać na krótko
  • Re: A to numer Autor: ~Mim [37.47.90.*]
    Kupno 17,50 , wkieszosc sprzedane ale 20% czeka na 100zl
  • Re: A to numer Autor: ~Verso [188.146.26.*]
    Małe wiary jesteś. Liczyłeś backlog?
[x]
NEWAG 1,67% 85,00 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.