• Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~Select [46.205.198.*]
    ...trzymać się gałęzi i nie puszczać bo zaraz możliwy taki sam wynik w drugą stronę.
    Inwestor pewnie już ugadany, biznes też prawdopodobnie już czeka.
    Powoli nadchodzą lepsze czasy, to lubię... : )
  • Re: Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~Select [46.205.198.*]
    No i super, luka zamknięta więc nie będzie trzeba się po nią wracać. Bardzo dobra sesja jak do tej pory.
    Ciekawe postacie w spółce dobrze wróżą na przyszłość.
    Cierpliwości wszystkim życzę
    Nowy członek RN, Sebastian Łuczak, Prezes BulletProve.
    Info z Fb BulletProve:

• Re: Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~Select [37.30.51.*]
    Widzę że info się nie wkleiło. Kto chce to doczyta w necie
  • Re: Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~Robercik [185.72.184.*]
    Cos mi to pachnie wejsciem w obronnosc i moze cyberbezpieczenstwo dla wojska, kalitalizacja smieszna, brak plynnosci poki co troche straszy przed wiekszymi zakupami ale trzymam poki co moj pakiet tzw "zwiadowce" zeby w razie odpalu w gore nie zostac bez akcji ale ale przy takiej malej ilosci akcji w tydzien moze byc z 3,5 nawet 10 takze warto miec reke na pulsie, mam nadzieje ze kiszenie na poziomach ponizej 2,5 zl mamy juz na dobre za soba,
    Czas pokaże, ale okolice 2 PLN możemy znowu powitać. Ważne że przy zmianach w RN pojawił się duży ruch, 150k akcji przemielone (13% wszystkich akcji) w tym tygodniu więc ktoś akumuluje a wiekszą ilość nie jest łatwo uzbierać bez wpływu na kurs. Sam kiedyś robiłem widły kupując po 2-3k akcji.
    Komunikaty ze spółki obiecujące, osoby w spółce mają ciekawe powiązania więc jestem spokojny.
    Jesli wroci na 2 PLN , to będę dokupywał : )
  • Re: Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~Mati [178.235.188.*]
    Ciekawe czy będzie tutaj powtórka z Ciasteczek z Krakowa, co Omegia tam robiła z kursem to aż miło wspominać. Z kilkudziesięciu gr na ponad 20 zł w kilka miesięcy. Zlecenia na K po kilkaset tys. sztuk tylko śmigały
    Lubię ciasteczka i również miło wspominam : )
    Kupowałem po 70gr ale się wyleszczyłem przy kilku zł. Dalej obserwowałem z peronu piękną dzidę.
    Ale to był inny sentyment, rosło wszystko, info o przeglądzie opcji strategicznych było odbierane jak milionowy kontrakt.
    Tutaj ff jest bardzo mały więc sesje po 30 w górę czy w dół będą napewno, ale wystarczy przeczekać, taki urok niskich cap i ff.
  • Re: Zaczynają trząść drzewkiem... Autor: ~XX [195.245.217.*]
    marzenia...nie ma szans na 2
    Przerabiałem takie ruchy nie na jednej spółce i 2 PLN mnie nie zdziwi.
    Oczywiście swój pakiecik mam i w moim interesie jest to, żeby rosło a nie spadało, ale gotówkę warto mieć w pogotowiu : )
[x]
SPACEFOX -0,59% 3,38 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.