„Zróbmy sobie dom” to nie tylko reality-show, ale także inspiracja dla Polaków, którzy myślą o modernizacji swoich domów. Jako partner programu, Columbus wspiera uczestników w realizacji ich marzeń o posiadaniu własnego, niezależnego i dostosowanego do ich potrzeb domu. Pierwszy odcinek z udziałem Columbus na antenie TVN będzie można obejrzeć już 19 maja. Domy uczestników programu zostaną wyposażone w produkty Columbus, dające przyszłym domownikom pełną niezależność energetyczną. W każdym z domów zamontowana zostanie instalacja fotowoltaiczna, pompa ciepła, magazyn energii oraz system do zarządzania energią Columbus Intelligence.
Poprzedni odcinek obejrzało ponad 900 tyś widzów. Kampania reklamowa utrwali wizerunek i przekona niezdecydowanych. Rusza w idealnym momencie , po uruchomieniu programów z dopłatami.
ale tego programu nie bedzie w tv republika ani w Polsce 24, wiec spokojnie. Poza tym tych co ogladaja te telewizje i tak nie byloby stac na rozwiazania columbusa bo to osoby, ktore bazuja na zasilkach i zapomogach a do pracy sie nie garna.. ;)
wolf1975 - przeciez napisalem, ze nie ogladam republiki i w polsce 24, wiec jak widzisz nie popieram ani czerwonych ani tych w sukienkach ani innych dziwnych postaci..
no jak tu pisior bez pieniedzy zajrzal i cos jakac sie zaczal, ze tvn nie taki to co poradzisz... na szczescie wiekszosc tych osob juz w takim wieku, ze zaraz ich nie bedzie to i problemu nei bedzie ;)
Do ps .Joe drogi kolego mimo 50 lat mam świetną formę dorastałem w komunie i jestem 100% mężczyzną a TY niby taki otrzaskany światowy sam nie wiesz czy do 15 jesteś mężczyzną czy kobietą .