Nawet podobnie się zaczyna. Wiem, wiem, to klasyczne zaklęcie dla wszystkich marzących o wzrostach x100, ale…. Obserwujcie RFK w USA i to co się będzie działo w związku z ujawnianiem kardiologicznych skutków szprycy na zarazę19. Bazy danych z ekg to będą żyły złota. I to właśnie te globalne, to jak zbiera mdg. Dlatego tak przyspieszyli z umowami, i to z całego świata.
A po co x100 wystarczy, że 1500 procent wzrośnie do poziomu skąd spadała Spółka. Jak to leciało - Lubie wracać tam gdzie byłem już. Akcji jest sporo więcej niż przed laty więc nawet przy nieprawdopodnie korzystnym wariancie raczej wycena nawet za kilka lat nie przekroczy tak wysokich poziomów jak x100. 2700 zł za akcje - niemożliwe.
Jeżeli umowy już podpisane i które potencjalnie podpiszą w przyszłości zaczną się monetyzowac to o kapitalizację można być spokojnym.
Jaka trudno powiedzieć.
Na ten czas cieszy że spółka przyspieszyła że zdobywaniem nowych rynków i klientów.
Duża umowa na początku roku w USA i ta bieżącą z globalnym graczem pokazuje kierunek i to cieszy.
Dla mnie bez znaczenia, jestem tutaj na longa od 14-17zł, przy 42zł były same marzenia i zapowiedzi a rynek kupował, machina działa, kręci się wolno i może na tą chwilę bez polotu ale ja pamiętam też jak brałem synektik i xtb przy 14-24zł i też pisali że balon, wydmucha i już po wszystkim ,tutaj wygra cierpliwość, a sama ich technologia i poziom zaangażowania w projekt daje duże perspektywy wzrostu w średnim horyzoncie czasowym, na dłuższą metę po vcast możliwe że wciągnie ich jakaś duża zagraniczna grupa kapitałowa jak by nie było tematyka jest bardzo na czasie a jak widać technologicznie są bardzo mocni ze swoimi rozwiązaniami
No proszę, jest nawet reko. A to znaczy, że kto miał wiedzieć to wiedział i zbierał spokojnie od co najmniej miesiąca. Dlatego chyba tak się kisiło. Oczywiście reko może być też do podbitki i wywalenia ale tu jednak na to nie wygląda.
Hmm... czyżby ktoś inicjował we wpisy...bo zabrakło połowy tekstu. W 2022 była ta sama rekomendacja. Ipopema ubrała przy 40 zł i zbierała do lutego 2025 . Liczy się ich biznes
Dnia 2025-05-13 o godz. 20:18 ~algorytmik napisał(a): > Nawet podobnie się zaczyna. Wiem, wiem, to klasyczne zaklęcie dla wszystkich marzących o wzrostach x100, ale…. Obserwujcie RFK w USA i to co się będzie działo w związku z ujawnianiem kardiologicznych skutków szprycy na zarazę19. Bazy danych z ekg to będą żyły złota. I to właśnie te globalne, to jak zbiera mdg. Dlatego tak przyspieszyli z umowami, i to z całego świata.
INWESTYCJA W MDG to inwestycja długoterminowa a ja uważam że za rok lub dwa bedą zyski i bedzie tu drugie ccc