• Jedno co mnie zastanawia to…. Autor: ~Kiki [217.119.78.*]
    … bardzo duże obroty. Przez lata spółka notowała obroty na poziomie kilkuset tysięcy złotych dziennie. Teraz, od jakichś 3-4 miesięcy obroty po 5-10 milionów i to przy niskim kursie. Codzinnie tysiące akcji są sprzedawane. Ktoś to kupuje ale też ktoś sprzedaje. Wiecie o co chodzi ?
  • Re: Jedno co mnie zastanawia to…. Autor: ~Dario [83.26.183.*]
    No tylko zauwasz ze od spektakularnych spadkow mimo wszystko powoli ale na polnoc codziennie
  • Re: Jedno co mnie zastanawia to…. Autor: ~Czytoprawda [83.23.108.*]
    Ktoś kupuje ale robi to tak żeby nadmiernie kurs na wzrastał to część tego co kupił spowrotem wali umiejętnie w rynek hamując wzrost kursu, tak zwane przewalanie z worka do worka dlatego wzrasta obrót na walorach.

• Re: Jedno co mnie zastanawia to…. Autor: ~Ehhhh [80.203.20.*]
    Zdradzę Ci tajemnice, tylko nie mów nikomu bo będę wiedział że to ty. Ryvu jest oceniane jako char gpt jako spółka z największym realnym potencjalnemu wzrostu. Rekomendacje wzrostu ok 80%. Ja kupiłem akcjie pod rekomendacjie. Czy będzie tu 60zl nie wiem ale jestem tu kilka sesji i już kilka % mam. Obroty będą wysokie, spekulanci dopiero zaczynają się schodzić patrząc na ilość wpisów na forum jest jeszcze spokojnie. Widziałeś co się działo na Pure jak akcjie poszły 100% w kilka sesji. Tu bedzie podbitka ja jestem już zapakowany akcjami więc mogę zdradzić wam sekret że 50 przed wakacjami nikogo nie zdziwi
[x]
RYVU -2,24% 26,20 2025-10-13 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.