Dnia 2025-05-13 o godz. 08:49 ~Investor napisał(a): > Dla mnie to organizacyjna przekładka patrząc na arkusz sprzedażowy wkrótce ktoś się zaświeci w akcjonariacie
Dyzio chce zwiększyć udział w AME, pewnie obejmie akcje nowej emisji i potrzebował kasy, ot cała filozofia...
Dnia 2025-05-13 o godz. 09:18 ~szpaner napisał(a): > Tak, Ciekawe jak kupi za 2 mln akcji AME, jak tam ciężko kupić kilka akcji w dobrej cenie bo arkusz się przewróci cały. To proces na kilka miesięcy
Nie kupi na rynku, tylko z NE po "okazyjnej" cenie, a akcje kupiło największe "TFI" na rynku...
Był. Tutaj moim zdaniem zasięg będzie również wysoki. Niestety nie mogę wkleić nic więcej bo mam blokadę z bankiera. Generalnie zasięg w dłuższej perspektywie przewiduje na poziomie 4 zł.
Urządzenie spełnia oczekiwania i jest skuteczne. Jeśli badania kliniczne będą zamknięte, wtedy nic nie stoi na przeszkodzie, aby iść w kierunku 4 zł. Komercjalizacja sprzętu - sky is the limit. Jeśli ktoś czytał o ile może wzrosnąć wycena spółki w momencie uruchomienia diabetomatu, wie że wycena AME może wzrosnąć kilkunastokrotnie.
A że Ntcapital jest większościowym udziałowcem to my też urośniemy i to bardzo dużo. Pakietów po 50 u 100 tys akcji nie zbiera byle kto.