• Blisko, Autor: ~dR [217.119.68.*]
    blisko, coraz bliżej to i trollownia się uaktywniła na czele z qqq..Asem się uruchomiła. XDDDD.
  • Re: Blisko, Autor: ~Dealer [188.33.209.*]
    Piszą też, że widać rezygnację drobnych. Jeśli rzeczywiście tak jest, byłby to dobry prognostyk. Kapitulacja to ostatnia faza bessy.
  • Re: Blisko, Autor: ~Optymista [77.99.158.*]
    Ciekawe czy ta bessa na movie kiedykolwiek się skończy. Już nawet nie chcę zarobić ale odzyskać kapitał
  • Re: Blisko, Autor: ~Grek [31.0.91.*]
    Ale że niby do czego bliżej? Do 14 xx?
  • Re: Blisko, Autor: ~dR [5.172.255.*]
    Nie udawaj Greka. Jak nie wiesz to Twój problem, giełda to nie przedszkole.
  • Re: Blisko, Autor: ~Grek [46.112.74.*]
    Nie muszę nikogo udawać żeby widzieć do czego jest bliżej i dziś miałeś dowód bo kurs był przez chwilę po 14,7... Ale możesz sobie wbić jeszcze 10 czy 20 kciuków w górę przy swoich błyskotliwych wypowiedziach o popycie..
  • Re: Blisko, Autor: ~dR [217.119.79.*]
    No, był. Przez całe 3 minuty. XDD. A łapki to mi mówiąc kolokwialnie, wiszą.
  • Re: Blisko, Autor: ~Grek [31.0.72.*]
    Dzisiaj też liczysz ile minut jest na14 xx ?
  • Re: Blisko, Autor: ~Free [93.159.17.*]
    Ktoś zbiera i ktoś oddaje. Kazdy widzi to co chce w tych ruchach na kursie.

Jak dla mnie po ostatnim raporcie walor włożony do szafy i zapomniany aż pokażą jakieś realne zyski albo rozegrają go pod jakąś premierę, bo na razie to ja widzę tutaj przepalanie kasy na usługi obce bez znaczących efektów. Gdzie się podziało 14 mln? Za tyle hajsu to powinni robić z 5 gier w tym segmencie w którym siedzą. Dla porównania z raportu GOP - gra Survival Machine koszt ok 2 mln złotych i średnia ocen 76%. Niezła premiera EA i zwrot 15% kosztów w trzy dni. Taki powinien mieć tez model MG bo na kasie nie śpi, a raczej przepala ją w takim tempie jakby szykowała z 5-6 dużych premier, a poza Narcos i ATS2 ja o niczym dużym nie czytałem.

Niestety ciężko nie oprzeć się wrażeniu, że kasa gdzieś wycieka na lewo ze spółki do kieszeni prezesa. Na miejscu ludzi, którzy mobilizowali się do zablokowania emisji, zainteresowałbym się czemu nagle prezesowi się odwidziało, bo jak dla mnie po prostu znalazł sobie nowy model wyprowadzania gotówki i się śmieje w kułak z akcjonariuszy że są zadowoleni że emisja zablokowana.

To samo zresztą było na Road - jak mieli jakieś zyski, to je upychali po usługach obcych, żeby tylko nie wykazać zysku, a teraz jakoś dziwnie mają racjonalne koszty jak nie ma zysków z gry. Normalnie księgowy cud nad Wisłą cud nad Odrą.
  • Re: Blisko, Autor: ~dR [217.119.79.*]
    Dokładnie jest tak jak mówisz, zamiast akcji poszła kasa. Zobaczymy co dalej, czy prezes działa dla dobra spółki czy na jej szkodę.
  • Re: Blisko, Autor: ~Def [176.104.177.*]
    Ciężko nie oprzeć się wrażeniu, dla obserwujących forum od misięcy, że w newralgicznych momentach się udzielasz...wilk w owczej skórze..,
  • Re: Blisko, Autor: ~Optymista [77.99.158.*]
    Niestety trudno się z Tobą nie zgodzić.
    Pytanie czy i kiedy się to skończy ?
    Prezes ma stosunkowo mało akcji więc jemu najmniej zależy na kursie bo i tak już sprzedać nie może a nie widać żeby chcial kupować.
    Znalaz inny sposób na zarabianie i z jednej strony mu się nie dziwię bo jest prezesem natomiast z perspektywy akcjonariusza wolałbym żeby również zadbał o mój portfel.
    W zeszłym roku przed emisją było kilka czatów inwestorskich teraz nasz prezes zapadł się jak kamień w wodę
  • Re: Blisko, Autor: ~J24 [37.248.253.*]
    Przecież tego chachmeta trzeba odwołać.
  • Re: Blisko, Autor: ~Optymista [148.252.147.*]
    Odwołaj masz moje wsparcie i poparcie.
[x]
MOVIEGAMES -1,39% 11,32 2025-11-07 13:38:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.