• Wpisy tutaj robi głównie jedna osoba, wszystko w temacie... Autor: ~Mac [188.146.130.*]
    Pusto wszędzie, Głucho wszędzie, nic tu nie będzie
  • Re: Wpisy tutaj robi głównie jedna osoba, wszystko w temacie... Autor: akcjoinm [37.30.32.*]
    Dobrze, że chociaż ty coś napisałeś i, że martwisz się o coś o czym nie masz pojęcia.
  • Re: Wpisy tutaj robi głównie jedna osoba, wszystko w temacie... Autor: technik-at [77.65.22.*]
    akcjoinm vel zenekzakcentu vel analityk gpw i parę nicków które nie ma zarejestrowane, najlepsze jak sam ze sobą gada i udaje że my nie wiemy o tym że gada sam ze sobą to jest podwójna immersja i schizofrenia chyba ;)))
  • Re: Wpisy tutaj robi głównie jedna osoba, wszystko w temacie... Autor: zenekzakcentu [91.218.216.*]
    Paranoja technika vel vincenta nie odpuszcza, lekarze bezradni nadal bardzo martwi się każdego dnia o nie swoje akcje i pieniądze od świtu do nocy wolontariusz jeden.

A zegar tyka do raportu coraz bliżej, nie chce spadać, będzie rosło, peroniarze wyją coraz głośniej.
  • Re: Wpisy tutaj robi głównie jedna osoba, wszystko w temacie... Autor: akcjoinm [37.30.46.*]
    mógłbym napisać tak jak technik-at i dopisać jeszcze do twojego:

techni-at vel vincent, vel obserwator vel src vel jesiusCHRISTsupertar :)

ten raport wg mnie nic nie zmieni bo jeśli już to raport dopiero po audycie za 2024 rok jaki opublikują 2 czerwca

ja z zakupami czekam i obserwuje koszyczki zleceń,

akcje króte mam to drobnica, żarnem powiem, że nawet jakbym miał je stracić to jakoś bym przetrawił nawet i 100% stratę w co oczywiście nie wierzę bo bardziej boli mnie "strata" okazji zysku jaki mi uciekła w lipcu 2020 na 4Mass gdy oddałem w okolicach 1 zł a mogłem po 4 zł...."uciekło" mi dodatkowo grubo ponad 2 mln zł zysku...pisałem o tym pewnie wiele razy ale jak widać...boli "utrata" conajmniej 3 fajnych mieszkań które by zarabiały czysty pieniądz na wynajmie. Ostatnio zamiast mieszkań poszedłem w 2 działki na nowych osiedlach i jeszcze się zastanawiam czy stawiać na nich jakieś bliźniaki czy trzymać i od czasu do czasu tylko trawę kosić :)
    w sumie to ostatnio za leniwy jestem i nie wiem czy mi się chce użerać dla może i fajnych zysków ale w sumie gdyby dobrze tracić i bym wrzucił większa kasę w TAO to zyski bym miał wielokrotnie wyższe. Ale z kolejnej strony...lepiej jaj do jednego koszyka nie wrzucać.

[x]
INVENTION -1,37% 0,14 2025-11-07 13:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.