Powiedz to głównym, Lanoszka wychodzi Ragnar oddał prawie 30% tego co miał, centurion zrzucił prawie 20% tego co miał, co prawda potem odkupił ale już nie tyle. Główni oddają, a ty naganiacz na kupowanie.
Ragnar i Centurion nie są inwestorami. Ich nie obchodzi czym się firma zajmuje i jaka jest jej sytuacja. Wchodzą, wyrywają swoje i wychodzą. Ich obecność w akcjonariacie nigdy dobrze nie wróży. Jeśli się skracają to dobrze.
W moich oczach jest szansa, powtarzam szansa na to iż pójdziemy powoli do dołu. Mój bezpieczny poziom z zyskiem w okolicach 40% powoli się zbliża ale jeszcze nie sprzedaje pakietu. Zobaczę co pokażą wyniki i generalnie ten tydzień
Przerwa w wojnie to jest czas żeby w końcu dostosować się do kolej wojny , czas żeby być gotowym .. takie spółki jak ta są na fali i będą , nawet jak wojna sie skończy …. Trzeba być gotowym na to co się stało .. mam nadzieję że Państwo Polskie na to zareaguje potencjalnie .. dziękuje i dobranoc
Re: Rozejm = przecena Autor: ~Mario7777 [188.146.32.*] 2025-05-12 20:39 Przerwa w wojnie to jest czas żeby w końcu dostosować się do kolej wojny , czas żeby być gotowym .. takie spółki jak ta są na fali i będą , nawet jak wojna sie skończy …. Trzeba być gotowym na to co się stało .. mam nadzieję że Państwo Polskie na to zareaguje potencjalnie .. dziękuje i dobranoc