• Ongeno Autor: ~pc [88.135.184.*]
    Witam. Czy ktoś z Was ma informacje odnośnie Ongeno ? Od stycznia kiedy było info jest cisza.. Czy ktoś ma informacje kto wyłożył 15 mln w ten projekt ? Czy są dalsze postępy ?
  • Re: Ongeno Autor: ~Szeryf [5.173.225.*]
    RAFAMED 8 kwiecień po 12 zł a w maju 112 zł można ?? Można .. A RY TU Z JAKIMŚ ŚMIECIEM ONGENO WYSKAKUJESZ .. WZTYDU NIE MASZ ZA GROSZ
    TAK MAMY INFORMACJE ŻE TWOJA PODPUCHA NIC TU NIE ZDZIAŁA .. I WIELKIE NAZWISKA I ZIEKINSKI I GÓRSKI I ARABIA I AMERYKA NO NIESTETY NIE POMOGLA HAHAHA.. i nie pal gupa pod zmienionym nickiem ..
  • Re: Ongeno Autor: ~pc [88.135.184.*]
    Jestem pod tym nickiem od lat... nie podszywam się pod nikogo... zadałem proste pytanie czy ktoś ma jakieś info... oczekiwałem odpowiedzi od tych którzy posiadają jakąś wiedze odnośnie Ongeno a nie hejtu i jakiegoś dziwnego zachowania....
    GLUPIE PYTANIE TYLKO OD OZEGO — TAK OZE SIEDZIE TU ZŁOŚLIWIE I SKEDZE TO ZŁOŚLIWIE BO SPRZEDAŁEM ŚMIECIA I CIESZĘ SIE ŻE NIE ROŚNIE .. CIESZĘ SIE ŻE ZROBIŁEM DOBRY RUCH I ŚMIEJE SIE Z TYCH CO CZEKAJĄ NA CUD OD OZEGO HAHAHA… kolego PC .. cieszymy się że jesteś tu od lat ale kogo to obchodzi ??? Jak siedzisz od lat to wiesz że jest coś takiego jak espi wystarczy wejść i poczytać a nie robić podpuchę i gupa palić .. JAKBYŚ MIAŁ KŁOPOTY Z CZTANIEM TO CI MÓWIĘ ŻE JESZCZE 4 LATA CZEKANIA NA ONGENO NA KONKRETNE RUCHY HAHAHAHA..
  • Re: Ongeno Autor: ~Matka [62.182.215.*]
    Marzyciele od ,6 lat na coś liczą marzyciele mitomana haha co znów wam obiecać hmmm produkcja czołgów?
  • Re: Ongeno Autor: ~Oze [83.25.246.*]
    Dnia 2025-05-12 o godz. 14:27 ~Szeryf napisał(a):
    > RAFAMED 8 kwiecień po 12 zł a w maju 112 zł można ?? Można .. A RY TU Z JAKIMŚ ŚMIECIEM ONGENO WYSKAKUJESZ .. WZTYDU NIE MASZ ZA GROSZ

DLACZEGO TAK PILNIE SIEDZISZ I SLEDZISZ WPISY NA JRH,TAK CHARYTATYWNIE CZY ZLOSLIWIE
[x]
JRH 0,20% 4,97 2026-05-26 16:05:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.