Ktoś to kupuje drugą sesję z rzędu a tych akcji jest niewiele. Jak zobaczycie kurs za tydzień w okolicy 100zł i dziury w arkuszu to dopiero zrozumiecie że akcje ktoś skupił ale co ja tam wiem....
o 14:20 wrzuciłem posta że ktoś pięknie zbiera - od rana do 14:30 przemieliło się ok. 70k papiera ładne zbieranie (duży wolumen) a później niewielkimi wolumenami zbijanie kursu i tak do ok 14:30 - a później zebrał kilkoma strzałami kilka - kilkanaście k papiera... końcówka sesji to było zbijanie kursu ledwie 2-3 k papiera więc zakładam że zbierał ktoś z grubym portwelem i nie zbierał bez sensu... uważam że w ciągu 1-3 sesji będzie tu potężne wybicie :) zakładam że w ciągu kilku sesji papier poleci w okolice 100-130 zł... ktoś pisał że 300 może i będzie 300 (bo mało papiera w obiegu) czas pokaże... ewidentnie komuś zależy na akcjach
Nowa strategia myślę że o to też idzie gra.
EC Będzin nawiązał współpracę z Politechniką Gdańską, która zakłada wspólne działania w obszarze promocji oraz doradztwa dotyczącego technologii jądrowych SMR (Small Modular Reactors), które mogą znaleźć zastosowanie w ciepłownictwie i energetyce, podała spółka.
Dlaczego !? SMR - bardzo możliwe... więc o to idzie gra...!? Ciekawe... ale to by się łączyło z tym zbieraniem papiera o którym pisałem wcześniej... :)