• Uwaga Autor: ~Michał [5.173.50.*]
    Coś bardzo dużo osób się pojawiło, którym bardzo zależy na spadkach tej jak to twierdzą "nic niewartej spółki"
    Pozdrawiam Michał
  • Re: Uwaga Autor: ~AMA [79.184.73.*]
    Dokładnie. Miesiącami forum było prawie martwe, a teraz masa osób się pojawiała, która martwi się o nasze pieniądze.
    W tym wideo przecież Zieliński mówił, że jemu też chodzi by akcjonariusze nie byli stratni, by...byli odpowiedni rekoempensowani.

• Re: Uwaga Autor: ~Free [93.159.16.*]
    No tylko jak w tle jest emisja, która sprawi że struktura akcjonariatu zmieni się o 180 stopni, to możesz sobie wyobrazić po ile będą te akcje w emisji.

Ja tam na chwilę obecną uciekłem, udało mi się jeszcze sprzedać resztki rano po rozsądnej cenie. Jak spadną w okolice 1 zł to oczywiście z przyjemnością znowu dobiorę pod jakieś kółeczko. Spółka raczej do piachu nie pójdzie, za dużo w nią zostało zainwestowane, ale teraz będzie walka o władzę no i wiadomo że w takim wypadku kurs może dostać ostro rykoszetem. Zresztą już dostał, a nie wiadomo czy to nie koniec.
  • Re: Uwaga Autor: ~Ciekawy [37.225.90.*]
    Zieliński mówiąc o akcjonariacie, nie miał na myśli mniejszościach żuczków.
  • Re: Uwaga Autor: ~Gruby [195.150.104.*]
    Zrobiło się głośno o spółce, bo i nie mała afera z tym zgłoszeniem do prokuratury, to i więcej komentarzy. Na prawdę tak Was to dziwi?
    bogini ujawniła plan columbusa w artykule na Puls Biznesu przecież - z 87% udziału notowanej Saule Tech we właściwym Saule, miałoby zostać 2,5%. Czyli miałbyś po tym zabiegu 35-razy mniej wartości niż masz teraz. Tak właśnie chcieliby o Was zadbać.
    Ale rozumiem też syndrom sztokholmski. W sumie jak się uwaliło już pewnie >80% inwestycji (Ci co kupowali jeszcze po 10 i więcej), to dodatkowe 20% nie robi już wrażenia.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.