• Jestem na lanzarote Autor: ~Honza [37.47.230.*]
    Ostatnio jak byłem na wyspach kanaryjskich to MEDICALG poszedł jednego dnia +40%. Teraz musi być powtórka w przyszłym tygodniu, tylko że teraz mam DATAWALK. Wyniki będą trampoliną dla kursu
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: ~wasz [31.164.142.*]
    Nie, nieee.To gdy ja bylem kiedys na uropie jeden papier huknal mi na + 60 ( dawne czasy ) a poniewaz ja lece 25 ( troche dalej nawet) uplyna jeszcze
    2 tyg. chyba, ze za 2 tyg. ponowna ekspozja.Nalezy sobie zyczyc , by paru z Was bylo jeszcze przed urlopem i byscie wyjezdzali tak w takcie jednotygodniowym powiedzmy. To bedzie takie Urlop AT. Pewnie Cudak potrafilby jakis wykresik skonstruowac.
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: ~klocek [79.185.23.*]
    Dnia 2025-05-10 o godz. 17:24 ~Honza napisał(a):
    > Ostatnio jak byłem na wyspach kanaryjskich to MEDICALG poszedł jednego dnia +40%. Teraz musi być powtórka w przyszłym tygodniu, tylko że teraz mam DATAWALK. Wyniki będą trampoliną dla kursu

I znowu cię deportują i znowu trza będzie pontonem płynąć.
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: alicja1992 [83.27.194.*]
    Chyba się zaczyna to co przewidział Cudak. Widać dystrybucję
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Też tak myślę.....dwie formacje objęcia bessy i brak nowego szczytu.....teraz korzystając z "smart money concept" 3 linia popytu powinna być wsparciem....to okolice 75 zł.
    Ale jak to napisałem, to hejt na maksa.
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: ~akak [188.206.105.*]
    Też tak myślisz....? Dystrybucja
  • Re: Jestem na lanzarote Autor: ~Cudak [185.186.152.*]
    Wystarczy popatrzeć na wykres.....najprościej - brak nowego szczytu i górne cienie świec.....tak myślę.
[x]
DATAWALK -1,87% 98,50 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.