Ostatnio jak byłem na wyspach kanaryjskich to MEDICALG poszedł jednego dnia +40%. Teraz musi być powtórka w przyszłym tygodniu, tylko że teraz mam DATAWALK. Wyniki będą trampoliną dla kursu
Nie, nieee.To gdy ja bylem kiedys na uropie jeden papier huknal mi na + 60 ( dawne czasy ) a poniewaz ja lece 25 ( troche dalej nawet) uplyna jeszcze 2 tyg. chyba, ze za 2 tyg. ponowna ekspozja.Nalezy sobie zyczyc , by paru z Was bylo jeszcze przed urlopem i byscie wyjezdzali tak w takcie jednotygodniowym powiedzmy. To bedzie takie Urlop AT. Pewnie Cudak potrafilby jakis wykresik skonstruowac.
Dnia 2025-05-10 o godz. 17:24 ~Honza napisał(a): > Ostatnio jak byłem na wyspach kanaryjskich to MEDICALG poszedł jednego dnia +40%. Teraz musi być powtórka w przyszłym tygodniu, tylko że teraz mam DATAWALK. Wyniki będą trampoliną dla kursu
I znowu cię deportują i znowu trza będzie pontonem płynąć.
Też tak myślę.....dwie formacje objęcia bessy i brak nowego szczytu.....teraz korzystając z "smart money concept" 3 linia popytu powinna być wsparciem....to okolice 75 zł. Ale jak to napisałem, to hejt na maksa.