Dnia 2025-05-10 o godz. 14:19 ~Rozczarowany napisał(a): > JSNUSZ w swej esencji .. Taka jest prawda o KONOPCE
Twoje analizy są niskich lotów Uznał bym że pomagasz chroniąc mniej doświadczonych przed utratą kapitału Niestety obawiam się że masz wpływ na złe decyzje a to już jest podłe Dlatego proszę zamilcz i pozwól podejmować akcjonariuszom samodzielne decyzje
Tego się nie da czytać i przestań spożywać alkohol czasami bełkoczesz w mowie pisanej
i cena akcji wiecznie wokół złotówki i każde wybice jest automatyczne zasypywane . Czy to ty zarobiłeś czy konopka? konopka zarabia a ty jesteś zasypyway przez słupy którym sprzedał akcje a własciweie im dał
Dnia 2025-05-11 o godz. 06:55 ~Rozczarowany napisał(a): > i cena akcji wiecznie wokół złotówki i każde wybice jest automatyczne zasypywane . Czy to ty zarobiłeś czy konopka? > konopka zarabia a ty jesteś zasypyway przez słupy którym sprzedał akcje a własciweie im dał
Ja zarobiłem a ty nie bo nie masz pojęcia o trendach i Analizie Technicznej Rok temu w kwietniu kupowałem duży pakiet po średniej cenie 0,69PLN oparty na długoterminowym trendzie wzrostowym. Mam satysfakcjonującą stopę zwrotu z głównego pakietu, nie mówiąc o ponad 100 transakcja K/S spekulacji mniejszymi pakietami z wykorzystaniem trendów wtórnych.
Ty Rozczarowany spekulanciku nabyłeś akcje na szczycie fali wzrostowej i oddałeś w dołku. Teraz wyjesz i starasz się naganiać na spadki, licząc, że odkupisz taniej.
Bredzisz, że prezes zarządu DAŁ swoje akcje słupom.
Trzeba mieć budyń zamiast mózgu trzeba w łepetynie aby twierdzić, że prezes firmy DAŁ swoje akcje mitycznym słupom aby sprzedawali na rynku i niszczyli dobry wizerunek firmy. Przecież prezesowi firmy zależy na tym aby jego ogromny pakiet akcji (czyli całą firmę) można było w przyszłości sprzedać po wysokiej cenie dużemu inwestorowi branżowemu, albo zrobić z firmy duży, liczący się podmiot na rynku.