No cóż jaki by Zielu nie był i jakie kto ma o nim zdanie tu mówi samą prawdę. Jeżeli się na czymś znasz rób to na czy się znasz. Jak widać Pani podjęła decyzję że będzie się znać na wszystkim. Pozdrawiam i zwróćcie uwagę czeka Nas złoty czas….
Jaka jest prawda, to ciężko na chwilę obecną wywnioskować, bo każdy będzie przedstawiał swoje racje.
Ale z jednym mogę się zgodzić, rzadko kiedy naukowiec jest dobrym biznesmenem. Niestety laboratorium to inne środowisko niż biznes. Choć są przykłady że się udawało - Comarch, Vigo, ale to raczej wyjątki niż reguła.
Panowie,to że pani vice Saule czuje się pokrzywdzona to jej subiektywne odczucia. Skierowała sprawę do prokuratury,jej prawo.Najpierw prokuratura oceni czy ta sprawa jest w ogóle sprawą, czy też pobożnymi życzeniami p. Prezes.W saule miałem trochę kwita, ale dawno odpuściłem z wiadomych względów. Będąc akcjonariuszem columba jestem nieobiektywny,więc nie będę się rozwodził nad tematem ale nie ma darmowych obiadów, chyba że dla biednych, dług trzeba spłacić. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Material celowo zrobiony jako wewnetrzny, żeby zrobić kontrolowany przeciek... inaczej musieliby puścić oficjalne espi a tam już bajerować nie można bo odpowiedzialność karna..
Jakiego finansowania księżniczki? Czytałeś raport CLC? Z czego CLC ma finansować cokolwiek?
https://www.biznesradar.pl/wskazniki-zadluzenia/COLUMBUS-CAPITAL
W tym filmie jest wycie, zabolało. 3/4 materiały to bełkot o syndromie boga, wożeniu i niedowożeniu i takie tam pierdy... Zresztą robi to koleś, który kilkanaście kwartałów narobił pół miliarda długów. Zamiast maratonu zysków zapowiadanego w 2022 - jest pierdyliard problemów. To jest materiał na wytłumaczenie niemożliwego do wytłumaczenia. Z bełkotu Prezia-W-Czapeczce jasno wynika, jak jest posr_ny, że Columbo straciło 60 baniek. Stara się kiwnąć Saule, próbując je przejąć i zamienić długi w papier bez dolewania kasy, a tu się Olga postawiła. Może i miałoby to sens, ale Columbo jest puste jak bęben, samo nie ma kasy, a teraz trzeba jeszcze będzie przeszacować inwestycję w Saule - w straty. Będzie to miało konkretny wyraz w wynikach i bilansie CLC w następnych okresach. Sprawy sądowe w PL trwają latami, Saule zostanie bez finansowania, a Olga wyjmie z trupa patenty, najlepszy zespół i to co już osiągneli (prawdopodobnie to się już stało co sugeruje Czapeczka.