Mentor macie z Marchewą takie samo IP i jeszcze pokazujesz się z tym w tym samym wątku. co jest z Tobą nie tak. Masz nas za idio czy samego siebie?
Pozdrawiam
Chodzi o to że to jest wielonikowiec publikujący wpisy wyczytane ze szklanej kuli. W dodatku to infantylny dzieciak któremu ojciec dal parę groszh do zabawy w giełdę.
Pit uprzejmie proszę przestań już pisać na mój temat. Zajmij się sobą chłopaku. Kup sobie jakieś akcje i ciesz się ze wzrostów. A tak tylko marudzisz. Spada źle, rośnie też źle. Chłopie ciężko tobie dogodzić.
To ty sprzedałeś akcje nie ja. Po 80 puściłeś i odkupiłeś po 89. Straszyłeś podlackim przed wynikami. Na cdr piszą że nawet niku choragiewka używasz xd.
Proponuję opanować emocje. Nie pisz już więcej na mój temat. To jest prośba. Nie masz akcji to znikaj z forum, masz akcje to dlaczego robisz wrażenie jakbyś nie miał, masz szorta to współczuję. Powodzenia. To jest już mój ostatni wpis na ten temat. Karmić trolla nie będę. Xtb na zle i dobre czasy. Bardzo dobra firma.
Zostałeś pięknie wyjaśniony przez innych forumowiczów. Nic dodać nic ująć. Faktycznie zgadzam się ze nie ma co karmić trolla, także przestaję z tobą wchodzić w jakąkolwiek polemikę. Mleczko pod nosem jak ta lala mentorze vel marchewo vel Tomku vel Aniu vel choragiewko vel ZukuGnojarzu
A no z takiej że jeszcze niedawno pisałeś tu tak jak poniżej. Dzieciaku, teraz gadasz że trend wzrostowy bo co masz gadać jak rośnie to każdy mądry.. Z tego co pamiętam miałeś dokupić na spadkach. Gdzie te twoje spadki? Gdzie szklana kula?
A tu masz swój post sprzed wyników: Kojarzusz IP? Marchewa / mentor, mentor/ marchewa? Który to pisał:
Re: Marcin Podlacki przedstawia szacunki Autor: ~Mentor [5.172.255.*] 2025-04-28 23:09
Powiem wam szczerze że zaczynam się bać :) jak to poleci na 65 zł to ja stracę cały zysk i mało tego będę z -10 tys