• Kto wie Autor: ~Gr [83.25.39.*]
    Kto wie z jakiego tytułu taki ładny wzrost?
  • Re: Kto wie Autor: ~Wojtek [178.43.73.*]
    https://ecbsa.pl/zmiana-w-zarzadzie-ec-bedzin-s-a-prezes-marcin-chodkowski-zapowiada-rezygnacje/?fbclid=IwY2xjawKLAKxleHRuA2FlbQIxMQABHmwBrIAz7A-lYO0oywaRrGLSiI1LlFG0WdFxhLa8Srj5WO2H9ob09sA5uNMh_aem_Jsbx-CfRnyeE5faYLHA_dw
  • Re: Kto wie Autor: ~Gr [83.25.39.*]
    Ale to jest stare info- o co chodzi?
  • Re: Kto wie Autor: ~Krzysztof [37.30.10.*]
    Prezes zrezygnował - idzie nowe !
  • Re: Kto wie Autor: ~Polimex [109.77.160.*]
    Spółdzielnia włączyła wirówkę. Od rana atakuja wszystkie fora na bankierze. Takiej nagonki to dawno nie widziałem. Zwykłe ubieranie leszcza.
  • Re: Kto wie Autor: ~ja [91.150.207.*]
    Też to zauważyłem, nagonka by kupować Będzin, nie wiadomo po co, chyba za długo nikt się tymi akcjami nie interesował.
  • Re: Kto wie Autor: ~Gr [83.25.39.*]
    Też widziałam- jestem w szoku-co oni wyprawiają na forum innych spółek- bardzo ciekawa sytuacja
  • Re: Kto wie Autor: ~menge [89.8.61.*]
    Twoi komentatorzy piszą że jest straszna nagonka na forach innych spółek i że to oznacza spekulację... może i tak ale parę tygodni temu na forum Rafako jeden gość cały czas naganiał na Będzin. Pisał kilkadziesiąt postów dziennie. Efekt końcowy - Rafako poszło kilkadziesiąt procent w górę... Coś w tym jest...
  • Re: Kto wie Autor: ~kot [5.185.157.*]
    Akurat Będzin nie ma nic do wzrostów Rafako, tam spekulanci zmieszani z zaślepionymi "wizjonerami".
    Cały weekend naganiacze Będzina okupują znowu głównie forum Rafako, licząc że stamtąd w końcu kapitał odpłynie. A że odpłynie, to kwestia czasu, dlatego tam tak tłoczno na forum.
  • Re: Kto wie Autor: ~Gr [37.30.51.*]
    Chodzi tylko o to, skąd ich takie nagłe zainteresowanie Będzinem Ja tutaj już trochę jestem i takiej akcji nie widziałam- ale się cieszę z takiego obrotu sprawy
[x]
ECBSA -3,35% 21,65 2026-05-15 16:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.